Şu an MSI GT 1030 Aero kullanıyorum. Ekran kartını yükseltmek istiyorum. RX 6500 alsam işlemci ile uyumlu olur mu? GT 1030'dan daha yüksek FPS alabilir miyim?
Onun yerine 5. Nesil i7 yada i5 alın RX 6400 alın illa bu sisteme alicam derseniz yada satın Ryzen 5 3600 lü sistem dizin yada kafanıza göre ne istiyorsanız onu yapın.Şu an MSI GT 1030 Aero kullanıyorum. Ekran kartını yükseltmek istiyorum. RX 6500 alsam işlemci ile uyumlu olur mu? GT 1030'dan daha yüksek FPS alabilir miyim?
İşlemci alırsam anakart değişmesi gerekiyor, öyle olunca da RAM de değişmesi gerekirOnun yerine 5. Nesil i7 yada i5 alın RX 6400 alın illa bu sisteme alicam derseniz yada satın Ryzen 5 3600 lü sistem dizin yada kafanıza göre ne istiyorsanız onu yapın.![]()
Aynı nesilden işlemci alırsan anakart değişmezsin GTX 1050 ti RX 560 Tarzi ekran kartlarına yönelebilirsiniz illa alicam derseniz RX 6400 alın.İşlemci alırsam anakart değişmesi gerekiyor, öyle olunca da RAM de değişmesi gerekir![]()
H81H3 M4V anakartim var buna uygun yüksek performanslı işlemci önerir misiniz?Aynı nesilden işlemci alırsan anakart değişmezsin GTX 1050 ti RX 560 Tarzi ekran kartlarına yönelebilirsiniz illa alicam derseniz RX 6400 alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.