i3 4130 Sistem Toplama

Adam 2000 Tl'ye kadar demiş. Bende 300 Tl ucuzunu topladım. Üstelik topladığım o sistemle 3-5 sene ultrada götürür.
Tekrar tekrar hatırlatmaktan bıktım ama bir kez daha yazayım 12 adet sayfa oldu bunları okuduktan sonra buraya gelip cevap yazın lütfen aynı şeyleri tekrar edip duruyor.
 
Ben konuyu okumadım, Emre bey'in APU önerisinden sonra 1400TL'yi geçmemiş, çok iyi oldu teşekkürler dediği için APU hazırladım.
 
Ben konuyu okumadım, Emre bey'in APU önerisinden sonra 1400TL'yi geçmemiş, çok iyi oldu teşekkürler dediği için APU hazırladım.
Arkadaş 2000₺ sınır derken hepsini kulanın demedim diyor. Sırf Pes, Cs için Gtx 770'ler R9 280'ler havada uçuştu resmen. Sizin Intel sistem takıntınız haricinde tavsiyelerinizi beğeniyorum. :)
 
2000 Tl bütçe ilede bir insan neden Counter Strike için sistem toplar anlayamıyorum. git al 600 tllik eski bir pc oyna eski oyunlarını.
 
Arkadaşlar tamam daha tartışmanıza gerek yok. Apu olan sistemlerden birini toplamaya karar verdik. O 2000Tl olayı da ne bileyim yani, arkadaşım öyle dedi ama bu işlerden zerre kadar anlamıyor. Ben o yüzden bas bas bağırdım ki mümkün olduğunca ekonomik olsun diye. Hele şükür ki anlayanlar çıktı. Hepinize tekrar teşekkür ederim :)
 
Pes, CS falan oynayacaksa bu kadar pahallı bir sistem niye önermektesiniz değerli Technopat üyeleri? 2000TL bütçe olduğu için neden sonuna kadar kullanıyorsunuz parayı? Battlefield oynayacağım demiyor ki. En ucuz maliyetli sistem söyleyeyim ben sana.

İşlemci:
Amd A10 7850K Soket Fm2+ 3.7Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + R7 Gpu - Vatan Bilgisayar

Anakart:
Msi A88X-G43 Fm2+ Amd A88X Ddr3 2133Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Ram:
Corsair 4Gb Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Bellek - Vatan Bilgisayar

Ucuz bir sistem istiyorsa 2000 tl yazmalısın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önerdiğim 4Gb değil 8Gb ama, ayrıca sonra güncelleme yapması ek masraf 1350₺'ye rahatça oyunları oynatacak sistemi kurdum adamda beğendi daha fazla uzatmayın konuyu üstelik adam ekran kartı olmadan arkadaş kabul etmez dediği için R7 250 önerdim onunla Hybrid Crossfire yaparak ekstradan performans elde eder. Lütfen bir daha ki sefere bütün yazıları okuyarak yorum yapınız. Yüksek performans makul fiyat. Ayrıca teorik olarak ram üzerine sistem kurulur ama kapandığında silinir.
Hala ısrarcısınız. Tamam ramler 8gb 2133mhz olsun 250tl. Olay bitti bu kadar. Uzatmaya gerek yok. Ayrıca ram üstüne Windows kurmayı ilk önce dalga geçme amacıyla söylediniz diye algıladım. Ki hala aynı düşüncedeyim ayrı mesele. Neyse arkadaşına böyle bir işlemci olduğunu inanmıyorsa Youtube'u açmasını öner. Benim babam da aynı, bir türlü inanmıyor şu işlemci içinde ekran kartı olayına. Neyse, bence çok uzadı 12sayfa oldu konu. Arkadaş apu alsın diyorum o o oyunlar için çünkü ileride pes 2015 çıkacak belki? Geleceği düşünerek yorum yapmalıyız. O yüzden 600TL'lik sistem önermeyin arkadaşa.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı