İ3 4130 işlemci GTA 5 oyununda yetersiz kalıyor. Bende kullanıcısıyım, işlemciyi i5'e RAM'i de en az 8 GB' a yükseltmeni öneririm.
Azdan az çoktan çok gider lafı kesinlikle ram için söylenmiştir. Ram'im 6 GB iken BF4 oyununda 3500-4000 kullanım oluyordu. Ram'i 12 GB'ye yükseltince 6 GB kullandığını bile gördüm. Eğer işlemci kullanımın tavan yapmamış ve FPS değerlerin normalde seyrederken çok anlık olarak aniden takılmalar oluyorsa kesinlikle ram ile bir alakalı durumdur.
Kendim kullanıyorum. İşlemciyi %100 kullanıyor ve takılmalara neden oluyor.Bunu neye dayanarak söylediniz acaba ?
GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram şuan kullandığım ram, soğutmasıda gayet yeterli. Tavsiye ederim.Sistemime 16 gb bir ram önerebilirmisiniz ?
GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram şuan kullandığım ram, soğutmasıda gayet yeterli. Tavsiye ederim.![]()
Hocam en ucuz olanın linkini attım zaten.önerim için teşekkürler fakat 200-250 lira arası bir parça olursa benim için daha uygun olur![]()
onlar ne kadar acabaHocam en ucuz olanın linkini attım zaten.Bütçeniz az ise 8 gb tek modül almanız daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.