i3-4130 sisteme RX 560 takılır mı?

Thulgrim

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim sistemim:

3.4 GHz i3-4130
6 GB RAM
500GB HDD
AMD Radeon HD 8350

Ben bu sisteme RX 560 almak istiyorum, darboğaz sorunu olur mu? Bir de Aerocool AE-VXP400 400W kullansam yeter mi? 12V kanalından 27A yani 324W çıkıyor yeterli olur mu sisteme?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, işlemcin her ne kadar düşük olsa da, benchmark testlerine baktığım da, işlemcin bir darboğaz yaşamıyor, ekran kartı da Limit' görmüyor.

Darboğaz yaşamassın. o güç kaynağının yeteceğini de ön görmem pek mümkün değil, çünkü kaç yıllık ve ne kadar yıpranmış gibi sorularıma cevap bulmam lağzım ama, görünüşte hiç bir problem gözükmüyor RX560 için.

Öncelikle merhaba arkadaşlar benim sistemim:

3.4 GHz i3-4130
6 GB RAM
500GB HDD
AMD Radeon HD 8350

Ben bu sisteme RX 560 almak istiyorum, darboğaz sorunu olur mu? Bir de Aerocool AE-VXP400 400W kullansam yeter mi? 12V kanalından 27A yani 324W çıkıyor yeterli olur mu sisteme?
Merhaba, tavsiye edilen minimum 400w yetersiz gelebilir. Eğer eski ise 500w almanızı tavsiye ederim.

Herkese teşekkürler öncelikle, benim şuan ki sistemde 250W bir PSU var sadece ekran kartını değiştireceğim o yüzden 400W yeterli olur diye düşünmüştüm.

Işlemci darboğaz yapıyor diye biliyorum.
Rx570 tartışmasız yapar.
Hakkı, sana katılıyorum eski bir PSU ise, 500W bir güvenilir markalardan bir PSU alabilir, ama bütcesi yetersiz ise, RX560 alıp taksın bi denesin, stres testi yaptıktan sonra satın alması daha iyi olur.
Psu konusunda hassas biriyim. Bende yeter kardeşim kullan demeyi biliyorum. Bu işin bir de vicdani boyutu var. Adamın sistemi yanar yüklü bir zarara uğrarsa vicdanım el vermez. Bu yüzden yenisini alacak ise 500 w tavsiye ettim. Bütçe belirtse iyi olurdu, ancak belirtmediği için bir şey öneremedim. Beğendiğiniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı