Xaraca
Kilopat
Herkese merhaba, sistemime GeForce GT1030 ekran kartı almayı düşünüyorum. Güç Kaynağıma ve işlemcime uygun mudur?
Sistemim:
Intel Core I3-4130
Casper Nirvana(2014)'da bulunan 250W Casper Güç Kaynağı
AMD Radeon HD8350
4 GB RAM (4 GB daha ekleyeceğim)
Şuan kullanmakta olduğum ekran kartım yaklaşık 20W harcıyor, GT1030 ise yaklaşık 30W. Bu 10W'lık fark yeni bir PSU almamı gerektirir mi? (Bu değerleri tam anlayamadım kafam çok karıştı, ekran kartının satıldığı yerde özellikler kısmında 30W yazıyor, ama sitede bazı konularda 300W yazmış kullanıcılar. )
Ayrıca monitörüm DVI-D ve VGA girişli. VGA-HDMI dönüştürücü kullansam herhangi bir problem çıkar mı? Kullanılabilir ise dönüştürücü önerir misiniz?
Veya bu dönüşüm yerine, DVI-D bağlantısını sağlayacak bir kablo mu almalıyım?
Biraz çok soru sordum affola ama bu konularda bilgim yok tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sistemim:
Intel Core I3-4130
Casper Nirvana(2014)'da bulunan 250W Casper Güç Kaynağı
AMD Radeon HD8350
4 GB RAM (4 GB daha ekleyeceğim)
Şuan kullanmakta olduğum ekran kartım yaklaşık 20W harcıyor, GT1030 ise yaklaşık 30W. Bu 10W'lık fark yeni bir PSU almamı gerektirir mi? (Bu değerleri tam anlayamadım kafam çok karıştı, ekran kartının satıldığı yerde özellikler kısmında 30W yazıyor, ama sitede bazı konularda 300W yazmış kullanıcılar. )
Ayrıca monitörüm DVI-D ve VGA girişli. VGA-HDMI dönüştürücü kullansam herhangi bir problem çıkar mı? Kullanılabilir ise dönüştürücü önerir misiniz?
Veya bu dönüşüm yerine, DVI-D bağlantısını sağlayacak bir kablo mu almalıyım?
Biraz çok soru sordum affola ama bu konularda bilgim yok tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: