i3-4150 GTX 1050 Ti sistemde Valorant çok geç açılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

M0le

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ GTX 1050ti 4GB VRAM
12 GB DDR3 RAM
İ3-4150 3.50GHz CPU
RAM
12
Ekran kartı
gtx 1050ti
Anakart
h81m-s1
İşlemci
i3-4150
Son 1 yıldır yapılan güncellemelerden sonra oyun çok geç açılıyor ve ilk maça girerken de maça girmesi çok uzun sürüyor fakat 2. maçtan sonra böyle olmuyor, değinmek istediğim başka bir konu maç içinde dokular bazen yüklenmiyor yani çok geç yükleniyor ve donmalara sebep oluyor eskiden böyle bir sorunum yoktu.
Oyun maalesef HDD'de yani bu sorunlar o yüzden oluyor muhtemelen SSD almayı düşünüyorum fakat şimdilik önerebileceğiniz bir çözümünüz var mı?

Son 1 yıldır yapılan güncellemelerden sonra oyun çok geç açılıyor ve ilk maça girerken de maça girmesi çok uzun sürüyor fakat 2. maçtan sonra böyle olmuyor, değinmek istediğim başka bir konu maç içinde dokular bazen yüklenmiyor yani çok geç yükleniyor ve donmalara sebep oluyor eskiden böyle bir sorunum yoktu.
Oyun maalesef HDD'de yani bu sorunlar o yüzden oluyor muhtemelen SSD almayı düşünüyorum fakat şimdilik önerebileceğiniz bir çözümünüz var mı?
Bu sorunu bende yaşıyordum SSD alıp çözmüştüm.

Ben geçici olarak çözüm aradığımda bütün programları kapatıyordum arka planda çalışan bi' nebze de olsa donmayı engelliyordu.

Cevabı kendin yazmışsın zaten, SSD lazım. Başka çözüm yok. Belki ayarları özellikle textureları Low yapmak belki biraz etkiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı