i3 4150, GTX 650 GTA 5 Yeterliliği

• Konuyu başlatan tutku
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.174
Ekran kartınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Bunu gta 5 için söylemiyorum. İşlemciniz güzel bir işlemci. Fakat ekran kartınız günümüz oyunları ve ileride çıkacak oyunlar için artık yeterli değil. Gta 5'e gelince ben özellikle vramdan dolayı sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorum.

Ekran kartımı değiştirmek bende istiyorum fakat şu an maddi durumum sağlam bir ekran kartı almaya yeterli değil.Hiçmi ümit yok peki GTA 5 i kasmadan oynatması için ?

Ekran kartımı değiştirmek bende istiyorum fakat şu an maddi durumum sağlam bir ekran kartı almaya yeterli değil.Hiçmi ümit yok peki GTA 5 i kasmadan oynatması için ?
Oyunun yayınlanan sistem özelliklerine bakarsanız, yüksek ayarlarda oynamak için tavsiye edilen ekran kartının gtx 660 olduğunu görürsünüz. Eğer bu gerçekten böyle olursa gtx 650 ile bir kaç ayar kısarak high-medium oynanır. Fakat vram işi biraz bozuyor.

Oyunun yayınlanan sistem özelliklerine bakarsanız, yüksek ayarlarda oynamak için tavsiye edilen ekran kartının gtx 660 olduğunu görürsünüz. Eğer bu gerçekten böyle olursa gtx 650 ile bir kaç ayar kısarak high-medium oynanır. Fakat vram işi biraz bozuyor.

Anladım dostum yardımlarınız için teşekkür ederim

Monitör çözünürlüğü düşükse 1366x768 yada 1440x900 gibi bir çözünürlükte oynayacaksan 1GB VRAM yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı