i3 4150 işlemciye anakart tavsiyesi

Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar i3 4150 almaya karar verdim (aslında daha veremedim ama olsun bunu alacağım büyük ihtimalle) ve ben bu işlemci için anakart bakıyorum. Aradığım tek özellik aslında sli desteklemesi. Birkaç sene sonra piyasada Gtx 650 Ti Boost kalırsa sli yapmayı düşünüyorum :) Neyse bütçemiz max. 150 lira. Ama maximum yani bundan öteye bir kuruş veremem. Biliyorum aranızda 25 lira koy h81m plus al diyenler olacak ama şimdiden reddettiğimi belirteyim. Ayrıca illa 150 lira olmak zorunda değil. Daha ucuza bulursanız ve Ankaradaysanız size fiyat farkıyla bir çay ısmarlayabilirim :D

Kardeşim SLI mantıklı bir şey değil ki sağlam bir psu gerektiriyor. 650 ti boost 370 tl bundan 2 tane alsan 720 tl alacağın performans % 150 yani öyle yapacağına 650 ti boost u kullan. İlerde SLI yapacağına elindeki kartı sat üstüne para koyup daha iyi bir kart al.

Kardeşim SLI mantıklı bir şey değil ki sağlam bir psu gerektiriyor. 650 ti boost 370 tl bundan 2 tane alsan 720 tl alacağın performans % 150 yani öyle yapacağına 650 ti boost u kullan. İlerde SLI yapacağına elindeki kartı sat üstüne para koyup daha iyi bir kart al.

650 Ti Boost 370 TL mi ? Nerde o nerde hemen link at!

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı