i3-4150 - Radeon HD 6570 sisteme yükseltme önerisi

f1plt

Decapat
AMD Radeon HD 6570 2 GB.
i3 4150 3.5 GHz.
464 GB HDD.
8 GB RAM.
350W PSU.
Gigabyte H81M-DS2
Windows 10.

Bu sistemde en sıkıntı çıkaran ekran kartı. Bu yüzden 2. el bir ekran kartı alıp sistemi biraz kendine getirmek istiyorum. 1050 Ti düşünüyorum bir ekran kartı önerisi olan var mı? Ayrıca ekran kartından sonra ne yapılabilir? En azından yeni bir PC'ye geçersem kârlı satarım.

Bu sisteme yapılan yatırım ölü yatırım olur tavsiyem bu sistemi satıp biraz bütçe ekleyip daha iyi bir şey almanız.

Hocam aslında almayı düşünüyordum ama şu an yapamam bende en azın belki alana kadar idare etsin diye ekran kartı değişiyorum satarkende karını koyar satarım.

Bu sisteme bence i5 4690 alıp koysanız ve sonra ekran kartı alırsanız daha iyi olur. Şu an 1050 Ti olur ama daha üstü darboğaz maalesef. GTX 750 Ti da olur. Ama RX 570 seviyesi gibi ekran kartı almak istiyorsanız bence dediğim işlemciye geçin. Bu sayede daha iyi olur. i7 serisine de bakabilirsiniz.

Bu sisteme bence i5 4690 alıp koysanız ve sonra ekran kartı alırsanız daha iyi olur. Şu an 1050 Ti olur ama daha üstü darboğaz maalesef. GTX 750 Ti da olur. Ama RX 570 seviyesi gibi ekran kartı almak istiyorsanız bence dediğim işlemciye geçin. Bu sayede daha iyi olur. i7 serisine de bakabilirsiniz.
hocam sistemim zamanının en iyilerinden ama artık eski dolayısıyla en sıkıntılı olan ekran kartını değiştirip bi süre öyle kullanmayı düşünüyorum ekran kartı da 1050 ti veya rx 460 düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı