HD 6570 sisteme yükseltme önerisi

Bütçe
8000
Besleyemese ne fark eder? Önemli olan ilerde satarken de yine iyi bir ekran kartı olacak, oyun oynarken de %70 performans verse gene en az 4 kat daha güzel gösterecek.
Yeni sistem toplarsa 1050ti den daha iyi ekran kartı alır, 10bin tl bütçeye 2-3 gün önce 2060 satıldı vatan bilgisayarda.

@Barış Igar Sahibinden'de satabilirsin. Buradan da konu açabilirsin.

Bir düşüneyim teşekkür ederim <3

Yeni sistem toplarsa 1050ti den daha iyi ekran kartı alır, 10bin tl bütçeye 2-3 gün önce 2060 satıldı vatan bilgisayarda.
Yeni sistem toplayabilirim aslında 2. el olaylarını pek anlamıyorum nerelerden güvenilir şekilde temin ederim veyahut 2060 ekran kartı 2. el aradım buldum bunun sorunsuz çalıştığına nasıl emin olabilirim gibisinden

@Pweck @Selçuk Sümengen@amX22 kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum
Şu iki üründe aklım kaldı temiz bir ekran kartı olduğunu nasıl anlayabilirim ve fiyat olarak sizce nasıl + minning yapılmadığını nereden bilebilirim ve vatan faturalı olması bir şeyi değiştiriyor mu?

Son düzenleme:
Bir düşüneyim teşekkür ederim <3

Yeni sistem toplayabilirim aslında 2. el olaylarını pek anlamıyorum nerelerden güvenilir şekilde temin ederim veyahut 2060 ekran kartı 2. el aradım buldum bunun sorunsuz çalıştığına nasıl emin olabilirim gibisinden

@Pweck @Selçuk Sümengen@amX22 kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum
Şu iki üründe aklım kaldı temiz bir ekran kartı olduğunu nasıl anlayabilirim ve fiyat olarak sizce nasıl + minning yapılmadığını nereden bilebilirim ve vatan faturalı olması bir şeyi değiştiriyor mu?
Test yapmadan almayın. Sıcaklık değerlerini kontrol edin. Mining yapıldığını anlayamazsin. Sağlıklı bir şekilde yapıldıysa Bir sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı