Ali Eren Işık Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Casper monitör kullanıyorum ve sistemde BIOS menüsüne girmek istiyorum. Nasıl girebilirim? Bir bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız? i3-4150 4 GB RAM DDR3. AMD Radeon HD 8350. Bir tane hard disk 500 GB. Monitör Casper. Bu sistemde BIOS menüye nasıl girebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2022
Merhaba arkadaşlar, Casper monitör kullanıyorum ve sistemde BIOS menüsüne girmek istiyorum. Nasıl girebilirim? Bir bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız? i3-4150 4 GB RAM DDR3. AMD Radeon HD 8350. Bir tane hard disk 500 GB. Monitör Casper. Bu sistemde BIOS menüye nasıl girebilirim?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2022 #2 Anakart nedir?
Ali Eren Işık Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #3 Barisdkmn dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Hmm ben anakart modeline nasıl bakılacağını bilmiyorum acaba modele nasıl bakabilirim siz biliyor musunuz?
Barisdkmn dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Hmm ben anakart modeline nasıl bakılacağını bilmiyorum acaba modele nasıl bakabilirim siz biliyor musunuz?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Mayıs 2022 #4 Ali Eren Işık dedi: Hmm ben anakart modeline nasıl bakılacağını bilmiyorum acaba modele nasıl bakabilirim siz biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Masaüstü mü laptop mu? Laptop ise markası nedir?
Ali Eren Işık dedi: Hmm ben anakart modeline nasıl bakılacağını bilmiyorum acaba modele nasıl bakabilirim siz biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Masaüstü mü laptop mu? Laptop ise markası nedir?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.700 Çözümler 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #5 CPU-Z'nin "Mainboard" kısmından anakart modeline bakabilirsiniz.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.004 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #6 Arkadaşın sorduğu üzere tüm iş anakartta. Monitör, ekran kartı, işlemci vs önemli değil. Tek önemli o. Ali Eren Işık dedi: Hmm ben anakart modeline nasıl bakılacağını bilmiyorum acaba modele nasıl bakabilirim siz biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Windows tuşu + R'ye basınız. Açılan panele aynen şu şekil dxdiag yazınız. Orada "Sistem Modeli" yazıyor onun karşısındaki.
Arkadaşın sorduğu üzere tüm iş anakartta. Monitör, ekran kartı, işlemci vs önemli değil. Tek önemli o. Ali Eren Işık dedi: Hmm ben anakart modeline nasıl bakılacağını bilmiyorum acaba modele nasıl bakabilirim siz biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Windows tuşu + R'ye basınız. Açılan panele aynen şu şekil dxdiag yazınız. Orada "Sistem Modeli" yazıyor onun karşısındaki.
Ali Eren Işık Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #7 siriius dedi: Masaüstü mü laptop mu? Laptop ise markası nedir? Genişletmek için tıkla... masaüstü Crownguard dedi: Arkadaşın sorduğu üzere tüm iş anakartta. Monitör, ekran kartı, işlemci vs önemli değil. Tek önemli o. Windows tuşu + R'ye basınız. Açılan panele aynen şu şekil dxdiag yazınız. Orada "Sistem Modeli" yazıyor onun karşısındaki. Genişletmek için tıkla... CASPER NIRVANA DESKTOP model bu
siriius dedi: Masaüstü mü laptop mu? Laptop ise markası nedir? Genişletmek için tıkla... masaüstü Crownguard dedi: Arkadaşın sorduğu üzere tüm iş anakartta. Monitör, ekran kartı, işlemci vs önemli değil. Tek önemli o. Windows tuşu + R'ye basınız. Açılan panele aynen şu şekil dxdiag yazınız. Orada "Sistem Modeli" yazıyor onun karşısındaki. Genişletmek için tıkla... CASPER NIRVANA DESKTOP model bu
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.004 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #8 Ali Eren Işık dedi: CASPER NIRVANA DESKTOP model bu Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi CPU-Z indirerek bakalım o hâlde. DOWNLOADING CPU-Z_2.01-TR.EXE | CPUID System information software www.cpuid.com Şurada yazması lazım:
Ali Eren Işık dedi: CASPER NIRVANA DESKTOP model bu Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi CPU-Z indirerek bakalım o hâlde. DOWNLOADING CPU-Z_2.01-TR.EXE | CPUID System information software www.cpuid.com Şurada yazması lazım:
Ali Eren Işık Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #9 Crownguard dedi: DOWNLOADING CPU-Z_2.01-TR.EXE | CPUID System information software www.cpuid.com Genişletmek için tıkla... bu link güvenlidir değil mi yani daha bilgisayarı yeni formatladım virüs bulaşmasın diye soruyorum
Crownguard dedi: DOWNLOADING CPU-Z_2.01-TR.EXE | CPUID System information software www.cpuid.com Genişletmek için tıkla... bu link güvenlidir değil mi yani daha bilgisayarı yeni formatladım virüs bulaşmasın diye soruyorum
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.004 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #10 Ali Eren Işık dedi: bu link güvenlidir değil mi yani daha bilgisayarı yeni formatladım virüs bulaşmasın diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaş da beğenmiş mesajınızı zaten güvenli olması lazım. Google'a uygulamayı yazdığınız vakit çıkan ilk site. Resmi site sanırım. Ben size direkt indirme linkini verdim. İsterseniz kendiniz de bakabilirsiniz.
Ali Eren Işık dedi: bu link güvenlidir değil mi yani daha bilgisayarı yeni formatladım virüs bulaşmasın diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaş da beğenmiş mesajınızı zaten güvenli olması lazım. Google'a uygulamayı yazdığınız vakit çıkan ilk site. Resmi site sanırım. Ben size direkt indirme linkini verdim. İsterseniz kendiniz de bakabilirsiniz.