Arkadaşlar alacağım sistemde i5 4440 var ama i3 4150 yeterli olursa o işlemciyi koyup kar etmek istiyorum.Ama i3 4150 ve fx 6300 ın forumda aynı performansta olduğunu yazdıklarını gördüm ama yeni çıkan oyunlarda 4 çekirdek istemesi i3 4150 de 2 sanal 2 gerçek çekirdek olması yeterli oluyormu merak ettim?
Not : O.c yapılmayacak buna göre değerlendirme yapınız.
Ve Türkçe kurallarında yanlışlık yaptıysam şimdiden özür dilerim.
@Silinen üye aynı performansı veriyor fakat merak ettiğim konu şu oyunlarda 4 çekirdek istiyor ya i3 almaktan yanayım fakat 2 sanal 2 gerçek çekirdek olduğundan o oyunları açarmı veya çalıştırırmı iyi performans gösterirmi ?
@Silinen üye aynı performansı veriyor fakat merak ettiğim konu şu oyunlarda 4 çekirdek istiyor ya i3 almaktan yanayım fakat 2 sanal 2 gerçek çekirdek olduğundan o oyunları açarmı veya çalıştırırmı iyi performans gösterirmi ?
İleriye dönük olması derken sanırım çoğu kişi Fx 6300 2012 de çıkmıştı i3 4150 yeni bir işlemci olduğu için 3-4 yıl sonra amd daha eski olacağını düşündükleri için öyle söylüyorlar.
İleriye dönük olması derken sanırım çoğu kişi Fx 6300 2012 de çıkmıştı i3 4150 yeni bir işlemci olduğu için 3-4 yıl sonra amd daha eski olacağını düşündükleri için öyle söylüyorlar.