İ3 4160 %99 CPU Kullanımı

İsimliOyuncu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İşlemcim %99 kullanımı var. Bunun nedenini öğrenmek istiyorum.
İşlemcim:
-İntel core i3 4160

resim 2.png

resim 3.png

Metin 2'de sürekli bir oyun açık durunca gittikçe bilgisayarın bileşenlerini kullanımı artıyor. Pazar kurup 5-6 saat gidip geldikten sonra kasmasının sebebi o. Yapcak bişey yok.

Metin 2'de sürekli bir oyun açık durunca gittikçe bilgisayarın bileşenlerini kullanımı artıyor. Pazar kurup 5-6 saat gidip geldikten sonra kasmasının sebebi o. Yapcak bişey yok.
Teşekkürler kardeşim doğru tespit fakat ne olduysa 1-2 ay oldu bilgisayarı alalı ilk aldığımda 4 çar açtığımda bu kadar kasma olmazdı. Ama şuanda böle bir sorun ortaya çıktı. Acaba Windows 10 geçmenin sırası geldi herhalde.

Hocam windows 10 yokken bu millet ne yapıyordu bilmiyorum. Ne sorun çıksa windows 10'a geçin diye atlıyorlar. Windows 7'deki aero teması vb. şeyler RAM yiyor. Bir ihtimal windows 10'a geçince belki o azalır. Ama sizdeki sorun önce yoksa belki yeni yüklediğiniz bir programda virüs v.b olabilir. Windows 10'a geç gibi bir uyarı veya güncellemeler beklemedeyse böyle sorunlar olabiliyor.

Hocam windows 10 yokken bu millet ne yapıyordu bilmiyorum. Ne sorun çıksa windows 10'a geçin diye atlıyorlar. Windows 7'deki aero teması vb. şeyler RAM yiyor. Bir ihtimal windows 10'a geçince belki o azalır. Ama sizdeki sorun önce yoksa belki yeni yüklediğiniz bir programda virüs v.b olabilir. Windows 10'a geç gibi bir uyarı veya güncellemeler beklemedeyse böyle sorunlar olabiliyor.
Kardeşim tam dediğin gibi oluyor. Hiçbir şey yoktu bilgisayarda. Sonradan güncellemeler geldi. Sonradan böle oldu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı