i3 4160 GT 1030 sisteme yükseltme önerisi

Sistemi satacağım gibi duruyor GTA 6 çıkınca onu bile oynamak istiyorum ve 4.nesil işlemciler neredeyse açamayacak güçte zaten bir kez daha yükseltirsem 2. yükseltmr oluyor bu bundan önce Pentium G3250 R5 220 4 GB RAM vardı.

Sistemi satıp AM4 sokete geçerseniz güzel bir altyapı hazırlarız. Bütçeniz GTA6 için ne kadar yeterli olur bilemem ama en fazla bir ekran kartı işlemci yükseltmesi sonrası GTA6 bile oynayabileceğiniz hale getiririz. Ben GTA6 minimum sistem gereksinimleri 3050-3060 arası olur diye düşünüyorum ve buna göre yorum yaptım. Belki RX 5600XT bile açabilir zaman gösterecek.

Peki bu BIOS güncelemeleri zor oluyor mu bazı AM4 anakartların kutularında 2. 3. Nesil desteklediği yazıyor yani ilerdeki zamanlarda R5 5600 vs taksam Update yapmadan çalıştırabilir miyim?

Sistemi satıp AM4 sokete geçerseniz güzel bir altyapı hazırlarız. Bütçeniz GTA6 için ne kadar yeterli olur bilemem ama en fazla bir ekran kartı işlemci yükseltmesi sonrası GTA6 bile oynayabileceğiniz hale getiririz. Ben GTA6 minimum sistem gereksinimleri 3050-3060 arası olur diye düşünüyorum ve buna göre yorum yaptım. Belki RX 5600XT bile açabilir zaman gösterecek.

Hocam zaten 1 sene daha var o zamana kadar ilaki bir şeyler yaparım

Peki bu BIOS güncelemeleri zor oluyor mu bazı AM4 anakartların kutularında 2. 3. nesil desteklediği yazıyor yani ilerdeki zamanlarda R5 5600 vs taksam Update yapmadan çalıştırabilir miyim?

Hocam zaten 1 sene daha var o zamana kadar ilaki bir şeyler yaparım.

BIOS güncellemeyi bilmiyorum ve yanlış bilgi vermek de istemiyorum ancak yapılamayacak kadar zor bir şey değildir. Bahsettiğiniz anakartlar artık %90 oranında güncel oluyor ve almadan önce BIOS güncel mi kontrol edip alırsınız.

Peki bu BIOS güncelemeleri zor oluyor mu bazı AM4 anakartların kutularında 2. 3. nesil desteklediği yazıyor yani ilerdeki zamanlarda R5 5600 vs taksam Update yapmadan çalıştırabilir miyim?

Hocam zaten 1 sene daha var o zamana kadar ilaki bir şeyler yaparım.

O zaman AM4 en mantıklısı. Sisteminizi ne kadar pahalıya satarsanız o kadar iyidir. 3.5k ya satarsanız iyi bile denebilir bence.

Hocam bu sistemi o fiyatlara bile zar zor satarım gibi duruyor 2.el PC piyasadı bayağı yavaş galiba

AM4 toplarım muhtemelen en kötü Ryzen 5 1600X GTX 1070 veya 1060 alırım 1 2 sene sonra da Ryzen 5 5600 RTX 3060 alırım o şekilde kulanırım yazın elime 15k civarı para geçecek

Hocam bu sistemi o fiyatlara bile zar zor satarım gibi duruyor 2.el PC piyasadı bayağı yavaş galiba.

AM4 toplarım muhtemelen en kötü Ryzen 5 1600X GTX 1070 veya 1060 alırım 1 2 sene sonra da Ryzen 5 5600 RTX 3060 alırım o şekilde kulanırım yazın elime 15k civarı para geçecek.

Yazın elinizde para geçecekse bence AM5 toplayın hocam. Hem daha ileriye dönük olur hem de daha güzel bir sistem olur.

İsteyenler satabilyor mu sence? Ya yanlış anladın ya da piyasa hakkında pek bilgin yok. Arkadaşın sistemine 3.5k diyoruz ki bu bile çok iyimser.

Hocam benim bulunduğum bölgede fiyatlar bu şekilde 5-10 örnek atabilirim konu açıp 3.5k olsa direkt olarak alacağım. (İzmir'de yaşıyorum)

Hocam o fiyatlara satması imkansız. R5 2600-RX 5600XT sistemi 7750TL'ye satamadım 2 ay. Anca piyasadan bihaber birini kazıklarsınız. 3-4 arası gayet iyi bile denebilir. 4K ya AM4 sistem toplamışlığım var.

Bulunduğum bölgede böyle hocam 7-8 arası bile zor bulunuyor sahibinden.comdan bakın veya Letgo'dan uzun zamandır arıyorum 5 yazması ideal olurdu ksnin.

Hocam benim bulunduğum bölgede fiyatlar bu şekilde 5-10 örnek atabilirim konu açıp 3.5k olsa direkt olarak alacağım. (İzmir'de yaşıyorum)

Bulunduğum bölgede böyle hocam 7-8 arası bile zor bulunuyor sahibinden.comdan bakın veya Letgo'dan uzun zamandır arıyorum 5 yazması ideal olurdu ksnin.

Bende öyle yazmayı düşündüm ama bölgemde 5kya GTX 960'lı 970'li sistemler var
O fiyata koysam hemen satılıcağını düşünmüyorum

Bende öyle yazmayı düşündüm ama bölgemde 5kya GTX 960'lı 970'li sistemler var.
O fiyata koysam hemen satılıcağını düşünmüyorum.

Hemen satmak için dikkat çekici ilan başlıkları ve açıklama yazmak lazım fiyatı da dipte değil de biraz daha üstünde tutulması gerek dip fiyat olunca şüpheleniyor insanlar.

Hocam fiyatları isteyen istediği gibi yazabilir bunda sorun yok. Zaten satamadıkları için sürekli görürsünüz. İyi fiyat hemen satılır. 8K ya RX 5600XTLI AM4 sistem satamadım diyorum bursada 2 ayda :) bende 50 tane 4-5 klık RX 580 ilanı atabilirim ama ederi 2K.

Hocam fiyatları isteyen istediği gibi yazabilir bunda sorun yok. Zaten satamadıkları için sürekli görürsünüz. İyi fiyat hemen satılır. 8K ya RX 5600XTLI AM4 sistem satamadım diyorum bursada 2 ayda :) bende 50 tane 4-5 klık RX 580 ilanı atabilirim ama ederi 2K.

Bende bursada yaşıyorum dediğiniz gibi herkes istediği fiyatlara göre satmaya çalışıyor 12 13 bin liraya GTX 1050 sistem satan gördüm şimdilik bir tane internet cafeyle anlaştım bulabilirse i5 işlemci ayarlayacak zaten şu an o oyunları alabilecej bütçem yok ama yaza kadar alırım🙂
En azından Steam PUBG gibi oyunları oynayabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı