i3 4160 ile RX 560 darboğaz yapar mı?

Emir Karaş

Kilopat
Daha fazla  
İşlemci: i3 4160
Ekran Kartı: Sapphire R7 240
Anakart: MSI H81M-P33 H81 DDR3
RAM: Hyperx Savage 4x2 GB 1600 MHz
Güç Kaynağı: 450W

Şu an kullandığım ekran kartı artık oynadığım oyunlarda yetersiz geldiği için değiştirme kararı aldım. Şu anki bütçem 900TL. Aklımdaki ekran kartı ise Sapphire RX 560 4GB. 1366x768 ekran çözünürlüğünde bu ekran kartı ve işlemci darboğaz olur mu ? Eğer olursa kaç FPS kaybederim ? Ayrıca 900TL civarında başka bir ekran kartı öneriniz varsa lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler.

Oynadığım oyunlar: LOL, Fortnite, CS:GO, PUBG.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: i3 4160
Ekran Kartı: Sapphire R7 240
Anakart: MSI H81M-P33 H81 DDR3
RAM: Hyperx Savage 4x2 GB 1600 MHz
Güç Kaynağı: 450W

Şu an kullandığım ekran kartı artık oynadığım oyunlarda yetersiz geldiği için değiştirme kararı aldım. Şu anki bütçem 900TL. Aklımdaki ekran kartı ise Sapphire RX 560 4GB. 1366x768 ekran çözünürlüğünde bu ekran kartı ve işlemci darboğaz olur mu ? Eğer olursa kaç FPS kaybederim ? Ayrıca 900TL civarında başka bir ekran kartı öneriniz varsa lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler.

Oynadığım oyunlar: LOL, Fortnite, CS:GO, PUBG.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol daha dün aynısını sipariş ettim, biraz darboğaz yapabilir ama bu fiyattaki en iyi ekran kartı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı