i3 4160 işlemci ile RX 550 darboğaz yapar mı?

baba_gamer

Centipat
Daha fazla  
i3 4160 işlemci RX 550 4 GB ekran kartım var farklı oyunlarda darboğaz yapıyor, yüksek FPS almama rağmen bazı oyunlarda kasıyor hissiyatı veriyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 4160 işlemci RX 550 4 GB ekran kartım var farklı oyunlarda darboğaz yapıyor, yüksek FPS almama rağmen bazı oyunlarda kasıyor hissiyatı veriyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
işlemcini yükseltebilirsin.

Bazı oyunlar kısmı hangi oyunlar mesela hocam?

Hocam Minecraft gibi oyunlarda eski GT 710 ekran kartım 300 FPS de kasmıyorken yenisini takınca 200 de kasıyor nasıl olabilir?

İşlemcini yükseltebilirsin.

Hocam işlemciyle alakası yok başka kart takınca sorun düzeliyor ekran kartını takınca başka oyunlarda kasıyor hissiyatı veriyor yüksek FPS iken

Bahsettiğin oyunlar rekabetçi oyunlar ise normal.

İşlemci düşük kalıyor bir tık.

Yok hocam rekabetçide değil hikayeli oyunlarda

Hocam Minecraft gibi oyunlarda eski GT 710 ekran kartım 300 FPS de kasmıyorken yenisini takınca 200 de kasıyor nasıl olabilir?

Hocam işlemciyle alakası yok başka kart takınca sorun düzeliyor ekran kartını takınca başka oyunlarda kasıyor hissiyatı veriyor yüksek FPS iken
gt 710 dediğin kart onboarddan bile düşük fps veriyor değişik. Yine de işlemci bazlı diye tahmin ediyorum.

Yok hocam rekabetçide değil hikayeli oyunlarda
Driverlerinizi yüklediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı