Satılık i3 4160 R9 285 Tabanlı Sistem

Bu yorumu buraya bırakıyorum anakartına talibim, en geç haftaya çarşambaya kadar dönerim :bıyık:

Verdiğim teklif ölü bir teklif değil kusura bakmayın ama forumdan takip ettiğim kadarıyla işlemci-anakartı 400 e alıp burda 440 a satmak isteyen birinden bahsediyoruz. Tabi ki istediği fiyata satabilir ama yaptığı şey hiç hoş değil. Bilmiyorum bunu ben yapsam bana cevabınız ne olurdu @Ziya Erkara sizde onun avukatı değilsiniz bırakın da kendisi söylesin neden fazlasıyla AGRESİF olduğunu.

Verdiğim teklif ölü bir teklif değil kusura bakmayın ama forumdan takip ettiğim kadarıyla işlemci-anakartı 400 e alıp burda 440 a satmak isteyen birinden bahsediyoruz. Tabi ki istediği fiyata satabilir ama yaptığı şey hiç hoş değil. Bilmiyorum bunu ben yapsam bana cevabınız ne olurdu @Ziya Erkara sizde onun avukatı değilsiniz bırakın da kendisi söylesin neden fazlasıyla AGRESİF olduğunu.
İşlemci ve anakartı aldığım abi paraya ihtiyacından dolayı o fiyata bıraktı bana, acil ihtiyacı olmasa zaten o paraya vermezdi emin ol. Ben aldığım fiyata gene satarım sorun değil de sen ihtiyaç kelimesi kullanıldığında karşı tarafı yolunacak kaz görme. RAM için 130 lira teklif verip bir de nedem agresifsin diyorsun. :(

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı