Eki Görüntüle 2400509
Alınır mı sizce? İleri zamanlarda işlemciyi değiştireceğim, i5 8 veya 9. nesil almayı düşündüm, HDD takacağım 500GB şimdilik oyun oynamak için; GTA 5, CS2 tarzı oyunlar.
Eki Görüntüle 2400509
Alınır mı sizce? İleri zamanlarda işlemciyi değiştireceğim, i5 8 veya 9. nesil almayı düşündüm, HDD takacağım 500GB şimdilik oyun oynamak için; GTA 5, CS2 tarzı oyunlar.
CS 2 oynatmaz oynatsada tatmin etmez GTA 5 normal ayarlarda oynatır 2800 TL'ye bence gereksiz olur ykseltme yapacağınız zamanda masraflı olur. İlk yapacağınız bir ekran kartı almak bu sisteme. 1050 Ti falan almanızı öneririm.
i5 8.nesil veya 9.nesil için anakart ve RAM değiştirmeniz gerekir.Eki Görüntüle 2400509
teşekkür ederimi5 8.nesil veya 9.nesil için anakart ve RAM değiştirmeniz gerekir.
GTA 5'i güzelce oynatır ama CS2 açmaz veya çok kasar. İşlemcisi 2 çekirdekli çünkü, 4 çekirdek bile yetmiyor artık. Tabi fiyatı ucuz ama zahmeti çok.
500TL'ye filan i5 4570 veya 4590 takarsanız CS2 iyi kötü açabilir tabi. RAM'i tam 16 GB yaparsınız birde ama PSU kalitelimi oda önemli.teşekkür ederim
böyle bir video buldum.
Oyun testlerine baktım oynatıyor gibi ama yine de teşekkürler.
böyle bir video buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.