i3 4160 Sistem alınır mı?

emxrys

Femtopat
Daha fazla  
1737191661432.png

Alınır mı sizce? İleri zamanlarda işlemciyi değiştireceğim, i5 8 veya 9. nesil almayı düşündüm, HDD takacağım 500GB şimdilik oyun oynamak için; GTA 5, CS2 tarzı oyunlar.

Eki Görüntüle 2400509

Alınır mı sizce? İleri zamanlarda işlemciyi değiştireceğim, i5 8 veya 9. nesil almayı düşündüm, HDD takacağım 500GB şimdilik oyun oynamak için; GTA 5, CS2 tarzı oyunlar.

CS 2 oynatmaz oynatsada tatmin etmez GTA 5 normal ayarlarda oynatır 2800 TL'ye bence gereksiz olur ykseltme yapacağınız zamanda masraflı olur. İlk yapacağınız bir ekran kartı almak bu sisteme. 1050 Ti falan almanızı öneririm.

Eki Görüntüle 2400509

CS2 kaldiricagini düşünmüyorum. Ekran kartı ve işlemci şart bu dönemde.

CS 2 oynatmaz oynatsada tatmin etmez GTA 5 normal ayarlarda oynatır 2800 TL'ye bence gereksiz olur ykseltme yapacağınız zamanda masraflı olur. İlk yapacağınız bir ekran kartı almak bu sisteme. 1050 Ti falan almanızı öneririm.

Oyun testlerine baktım oynatıyor gibi ama yine de teşekkürler.

Eki Görüntüle 2400509

i5 8.nesil veya 9.nesil için anakart ve RAM değiştirmeniz gerekir.
GTA 5'i güzelce oynatır ama CS2 açmaz veya çok kasar. İşlemcisi 2 çekirdekli çünkü, 4 çekirdek bile yetmiyor artık. Tabi fiyatı ucuz ama zahmeti çok.

teşekkür ederim
500TL'ye filan i5 4570 veya 4590 takarsanız CS2 iyi kötü açabilir tabi. RAM'i tam 16 GB yaparsınız birde ama PSU kalitelimi oda önemli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle bir video buldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
böyle bir video buldum.

İşlemci olarak i7 6700K kullanıyor, ekran kartı zaten 750Ti gücünde onda sorun yok. İşlemci problem.

Oyun testlerine baktım oynatıyor gibi ama yine de teşekkürler.

Hocam CS'yi oynatması dediğim gibi zor bu sistem eski olduğu için yıpranmıştır 2500 TL seviyelerine indirirseniz iyi olur 2800 fazla.

böyle bir video buldum.

İşlemcisi bu işlemciye göre aşırı aşırı yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı