i3-4160 sistem GTA 5 kaldırır mı?

7 Yıl önce çıkmış bir oyun için bebeler hâlâ kaldırır mı diye sormaktan vazgeçmiyor.

İş yerindeki PC'de Intel HD 4000 var. Yani aslında ekran kartı diye bir şey yok. Yine de 720P Low'da 25-30 FPS veriyor.
Ha bir de dizüstü bu!

7 Yıl önce çıkmış bir oyun için bebeler hâlâ kaldırır mı diye sormaktan vazgeçmiyor.

İş yerindeki PC'de Intel HD 4000 var. Yani aslında ekran kartı diye bir şey yok. Yine de 720P Low'da 25-30 FPS veriyor.
Ha bir de dizüstü bu!

Yani ne bileyim GTA 5 ikonlaşmış oyun hani len abi bu GTA kaldırımı muhabbeti vardıya bir de grafikleri güzel olunca insan iyi sistem istiyor sanıyor neyse teşekkürler.

İlginç bir şekilde harici grafik kartın mevcut işlemcinin entegre grafik kartından çok da yüksek performans sergilemiyor. Bu grafik performansıyla herhangi bir ayarda akıcı bir oyun deneyimi alacağını düşünmüyorum. Eğer az biraz bütçen varsa bir GT1030 ve Boot Drive olarak128'lik bir SSD almanı öneririm. 1000TL altında rahatça bulabilirsin ama ciddi bir yükseltme yapmaya karar verirsen işlemcinin darboğaz yapacağını söylemek zorundayım, toptan bir değişime gitmen gerekir. Açıkcası ekran kartı tercihini kimin ne amaçla yaptığını merak etmekteyim.

İlginç bir şekilde harici grafik kartın mevcut işlemcinin entegre grafik kartından çok da yüksek performans sergilemiyor. Bu grafik performansıyla herhangi bir ayarda akıcı bir oyun deneyimi alacağını düşünmüyorum. Eğer az biraz bütçen varsa bir GT1030 ve Boot Drive olarak128'lik bir SSD almanı öneririm. 1000TL altında rahatça bulabilirsin ama ciddi bir yükseltme yapmaya karar verirsen işlemcinin darboğaz yapacağını söylemek zorundayım, toptan bir değişime gitmen gerekir. Açıkcası ekran kartı tercihini kimin ne amaçla yaptığını merak etmekteyim.

Dediğinize göre sistemimde nasıl bir sıkıntı var tam olarak anlayamadım.
2020-10-23 (10).png

Sistemde SSD var galiba Seagate markaymış.

Ha bir de dizüstü bu!
Bendeki grafiklerin aynısı. O zaman ben de mi oynayabilirim demek oluyor?

Eski laptopumda GT 420 vardı. Steami açınca çöküyordu. Meğer her yeri tozmuş. Temizlettik sorun çözüldü. Ama işlemci kötüydü. 720p lowda 20-35 FPS civarı alırsın diye düşünüyorum. Ama yine de Youtubedan test videolarına bak.

Eski kartım GT 420 idi 4 GB RAM ile 20 FPS 720P Low'da oynatıyordu ama harita yüklenirken bir kasıyırdu üff - 5 FPS alıyordum ajajja

Kısacası sistem açar mı açar ama 95 gbi bu amı indirdim dersin ekran kartını değişebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı