7 Yıl önce çıkmış bir oyun için bebeler hâlâ kaldırır mı diye sormaktan vazgeçmiyor.
İş yerindeki PC'de Intel HD 4000 var. Yani aslında ekran kartı diye bir şey yok. Yine de 720P Low'da 25-30 FPS veriyor.
Ha bir de dizüstü bu!
İlginç bir şekilde harici grafik kartın mevcut işlemcinin entegre grafik kartından çok da yüksek performans sergilemiyor. Bu grafik performansıyla herhangi bir ayarda akıcı bir oyun deneyimi alacağını düşünmüyorum. Eğer az biraz bütçen varsa bir GT1030 ve Boot Drive olarak128'lik bir SSD almanı öneririm. 1000TL altında rahatça bulabilirsin ama ciddi bir yükseltme yapmaya karar verirsen işlemcinin darboğaz yapacağını söylemek zorundayım, toptan bir değişime gitmen gerekir. Açıkcası ekran kartı tercihini kimin ne amaçla yaptığını merak etmekteyim.
İlginç bir şekilde harici grafik kartın mevcut işlemcinin entegre grafik kartından çok da yüksek performans sergilemiyor. Bu grafik performansıyla herhangi bir ayarda akıcı bir oyun deneyimi alacağını düşünmüyorum. Eğer az biraz bütçen varsa bir GT1030 ve Boot Drive olarak128'lik bir SSD almanı öneririm. 1000TL altında rahatça bulabilirsin ama ciddi bir yükseltme yapmaya karar verirsen işlemcinin darboğaz yapacağını söylemek zorundayım, toptan bir değişime gitmen gerekir. Açıkcası ekran kartı tercihini kimin ne amaçla yaptığını merak etmekteyim.
Bendeki grafiklerin aynısı. O zaman ben de mi oynayabilirim demek oluyor?7 Yıl önce çıkmış bir oyun için bebeler hâlâ kaldırır mı diye sormaktan vazgeçmiyor.
İş yerindeki PC'de Intel HD 4000 var. Yani aslında ekran kartı diye bir şey yok. Yine de 720P Low'da 25-30 FPS veriyor.
Ha bir de dizüstü bu!
GTA 5 indirmek istiyorum, yani oyun 95 GB riske atmak istemiyorum. Onun için benim sistem kaldırır mı? Ayarı Low'a çekerim tabii ki.
Sistem özellikleri:
Eki Görüntüle 711851Kaldirir ama gta 5 e guzel bir ayar yaparsan sikintisiz oynarsin arka planda calisan uygulama olursa kasar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.