i3 4160 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

İ3 4160 ın yanına GTX 970 rahatlıkla takarsın darboğaz olmaz ilerde paran olursa ana kartla işlemcini degiş yeni nesil bir İ5 6600K veya İ7 6700K tak tam performans alırsın ekran kartından o zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki video darboğaz olmaz diyenlere gelsin. İlk video da GPU kullanımı %75 üzerine çıkmıyor. İkinci videoda da işlemci kullanımı %90'ların üzerinde. %100 bir darboğaz söz konusu değil ama yine de darboğaz var. İşlemci, GTX 970'i kısıtlıyor.

@scout22 @Serhat bilgi için teşekkürler beyler. şuanlık Asusun gtx970 veya r9390x modellerini araştırıyorum. indirimlere göre bir tanesi alıcam.

Tekrardan merhaba. sistemdeki ekran kartımı Rx 470 ile değiştirmek istiyorum sizce dar boğaz yapar mı veya sorun yaşarmıyım

İ3 4160 GTX 970'i 1080P'de besleyebilecek bi işlemci değil. (1080P kullandığınızı varsayıyorum.)
GTX 960 4G alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı