İ3 4160 Sisteme Upgrade Önerisi

Haci.arii

Decapat
Arkadaşlar benim RAM'im aşağıdaki gibi ve yanına nasıl bir RAM takarsam uygun olur?
Ve benim Intel grafik kartım var, yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Ne alayım? Bu bilgisayarı nasıl upgrade ederim?
  • Anakart: Veriton X4630G
  • İşlemci: i3 4160
  • Grafik kartı: Intel HD 4400 graphics
  • RAM: 4 GB PC3-12800 (800MHz) CL11 Hynix (Bir de bu RAM 1600MHz mi oluyor, bir yerde duymuştum anakart 1600 destekliyor.)
Bu bilgilerle cevaplayamıyorsanız söyleyin yazayım. Ucuz olursa sevinirim.

Bu bilgisayarın şu anda sadece RAM takviyesine ve bir tane ekran kartına ihtiyacı var.

Ekran kartı olarak 1050 TI'ın üstünü tavsiye etmem o işlemciye. Daha ucuza RX 570 bulunabiliyor ama darboğaz ne kadar olur bilemeyeceğim.

Bir de PSU'nuzun marka ve modelini belirtmeniz gerekiyor. Aksi takdirde ekran kartı için bir öneri yapamayız.

Anakartınızda iki adet RAM slotu varsa 8GB daha RAM takıp 12GB RAM yapmanızı tavsiye ederim.

Bütçenizi belirtirseniz çok iyi öneriler yapabiliriz :)
1000i geçmemeli kışın OEM rx460 diye bi ekran kartı vardı şuan yok yani ne alabilirim
Bu bilgisayarın şu anda sadece RAM takviyesine ve bir tane ekran kartına ihtiyacı var.

Ekran kartı olarak 1050 TI'ın üstünü tavsiye etmem o işlemciye. Daha ucuza RX 570 bulunabiliyor ama darboğaz ne kadar olur bilemeyeceğim.

Bir de PSU'nuzun marka ve modelini belirtmeniz gerekiyor. Aksi takdirde ekran kartı için bir öneri yapamayız.

Anakartınızda iki adet RAM slotu varsa 8GB daha RAM takıp 12GB RAM yapmanızı tavsiye ederim.

Yeni alacağım ram benim ramimle marka modeli aynı olması gerekmiyor mu?

İşlemciniz gayet iyi. Sahibinden'den OEM RX 460 bakın. Anakartınızda kaç RAM slotu var belirtin, bir de RAM'inizin üstündeki etiketin resmini çekin ki size RAM de önerelim.

İşlemciniz gayet iyi. Sahibinden'den OEM RX 460 bakın. Anakartınızda kaç RAM slotu var belirtin, bir de RAM'inizin üstündeki etiketin resmini çekin ki size RAM de önerelim.

Dosya Ekleri

• 15633698030033393328939232417925.jpg
    15633698030033393328939232417925.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 38
Dual channel çalışması için voltaj, MHz, CL ve GB değerleri aynı olan bir RAM daha almalısınız. Bu RAM'den bulabildiyseniz aynısından alın, daha iyi olur.

Dual channel çalışması için voltaj, MHz, CL ve GB değerleri aynı olan bir RAM daha almalısınız. Bu RAM'den bulabildiyseniz aynısından alın, daha iyi olur.
Ben bulamadım bayadır arıyorum ama sizin hiç dikkatinizi çekti mi veya bulabilirmisiniz isterseniz aramayın ama

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı