U ustaz Decapat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 1 22 Kasım 2018 #1 Bu sistemle CSGO'da FPS drop yiyorum sürekli fakat bir türlü çözümü bulamadım. FPS 200'den aksiyona girince 100'lere düşüyor. İşlemci veya ekran kartını değiştirmeyi hedefliyorum. Hangisi değişirse daha uygun olur acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2018
Bu sistemle CSGO'da FPS drop yiyorum sürekli fakat bir türlü çözümü bulamadım. FPS 200'den aksiyona girince 100'lere düşüyor. İşlemci veya ekran kartını değiştirmeyi hedefliyorum. Hangisi değişirse daha uygun olur acaba?
Dvtak Kilopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 553 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Berber çırak-kalfa, Elektronik Ön Lisans 24 Kasım 2018 #2 ustaz dedi: Bu sistemle CSGO'da FPS drop yiyorum sürekli fakat bir türlü çözümü bulamadım. FPS 200'den aksiyona girince 100'lere düşüyor. İşlemci veya ekran kartını değiştirmeyi hedefliyorum. Hangisi değişirse daha uygun olur acaba? Genişletmek için tıkla... İkiside CS-GO için yeterlidir. Değiştirmene gerek yok başka bir sıkıntı vardır. Artı 0 Eksi
ustaz dedi: Bu sistemle CSGO'da FPS drop yiyorum sürekli fakat bir türlü çözümü bulamadım. FPS 200'den aksiyona girince 100'lere düşüyor. İşlemci veya ekran kartını değiştirmeyi hedefliyorum. Hangisi değişirse daha uygun olur acaba? Genişletmek için tıkla... İkiside CS-GO için yeterlidir. Değiştirmene gerek yok başka bir sıkıntı vardır.