i3 4160 ve GTX 750Ti Tabanlı Sistem Toplama

berginal

Hectopat
Daha fazla  
Haftalardır almayı düşündüğüm sistemi alıyorum. Bütçem 1500 TL idi ve bunu seçtim. Sizce seçimim doğru mu?

NOT: RAM CL9

Ekran Alıntısı.PNG

İşlemciyi Pentium G3258 seçerseniz i3-4160'ın hızına OC ile çıkartabilirsiniz ayrıca anakartı yükseltmekte fayda var. Pentium g3258 seçerseniz aradaki fiyat farkıyla en azından MSİ Z97 PC Mate almanızı öneriyorum.

Beyler, 1450 tl bütçeye ne apusu ? İ3 3240 'a düşürüp,Powercolor R9 270 alabilirsin.
Recep ve Ali Bey geçen videolarının birinde 1600 TL ye apu sistem topladılar, hiçbirimiz çıkıp bu paraya apu olmaz demiyorsunuz. Ama söz konusu kişiler forumdan olduğunda genel olarak bu fiyata apu sistem toplayanlara salak muamelesi yapılıyor resmen. Madem toplanmaz diyorsunuz buyurun videonun altında yazın fikirlerinizi, uygun bir açıklama muhakkak alırsınız. (durum sadece sizinle alakali değil sizin yorumunuz altında sizin gibi düşünen diğer arkadaşlara da ithaf edilmiştir.)

Mini PC Toplama Rehberi - Technopat

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı