Ne tür oyunlar acaba? Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Eğer online oynuyorsanız internetinizin pingi ne kadar? Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
Bellekten kaynaklı olma ihtimali yüksek gibi görünüyor.
MSI Afterburner yazılımı ile sorun yaşadığın oyunlarda CPU, GPU, Bellek kullanımı ve Sıcaklık değerlerinin olduğu ekran görüntülerini paylaşın. MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat
Ne tür oyunlar acaba? Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Eğer online oynuyorsanız internetinizin pingi ne kadar? Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
MSI Afterburner yazılımı ile sorun yaşadığın oyunlarda CPU, GPU, Bellek kullanımı ve Sıcaklık değerlerinin olduğu ekran görüntülerini paylaşın. MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat
Dediğim gibi RAM miktarı. O kaplama sorunu da işlemci yüzünden kaynaklanıyor. Senin işlemci de PUBG için yeterli değil ama kurtarır. Zaten PUBG'de kaplamalar geç yükleniyor.
Afterburner sorun çıkardı
Oyundayken bu şekilde birde discord açık oluyo genelde şuan açık değil.
Ama format atmadan önce test etmiştim 80 90 derece gösteriyodu işlemciyi
Afterburner sorun çıkardı Eki Görüntüle 319761
Oyundayken bu şekilde birde discord açık oluyo genelde şuan açık değil.
Ama format atmadan önce test etmiştim 80 90 derece gösteriyodu işlemciyi