İ3 4160 ve GTX960 Tabanlı Sistem Toplama

zTytanZ

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2500 TL bütçem var bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum altta istediğim şekilde toplarsanız ve Vatan Bilgisayar'dan toplarsanız sevinirim. :)

• Şu an 1440x900 çözünürlükte VGA bir monitör kullanıyorum yeni monitör almazsam beni 2-4 sene idare eder mi?
  • SSD olması zorunlu değil.
  • Klavye, Mouse, Kulaklık tavsiye ederseniz sevinirim.
  • Kulaklık ve Mouse annemin hediyesi olacak.
Mouse olarak Logitech G300 düşündüm LOGITECH G300 GAMING MOUSE - Teknosa
Kulaklık olarak Logitech H150 düşündüm LOGITECH H150 COCONUT MIKROFONLU KULAKLIK - Teknosa

Kısacası aşağıdaki sistemi düşünüyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. :)

Screenshot_1.png

Sistem çok güzel. Çevre bileşeni önerisi için bütçeni belirterek başka konu açman yararına olur.

Arkadaşlar babamı ikna ederek bütçeyi arttırdım alttaki sistemi almayı düşünüyorum vede 1440x900 çözünürlükte VGA bir monitörüm var ekran kartını GTX960 4G alıp monitör almakmı daha mantıklı yoksa GTX970 alıp 2-3 sene boyunca idare edip yenisini almakmı daha mantıklı?
pbsqF8b.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı