i3 4160 ve MSI GTX 1050 Ti Battlefield 1 Darboğaz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4150 Çok değil ancak yapıyor. Bunun gibidir sanırım.

Ben oyunu aldım indirdim hiç bir şekilde darboğaz olmuyor

Öncelikle merhaba. Gtx 1050 ti güçlü bir ekran kartıdır. Kaplamaların çok olduğu oyunlarda darboğaz yapacaktır. İyi günler.

İ3 4170 kullanıyorum, çok çeşitli ekran kartları ile kullandım. GTX 970'ten RX 480'e kadar ve şuan GTX 1050 Ti ile kullanıyorum ve çok oyunculu modlarda darboğaz oluyor. Ama nedeni işlemcinin ekran kartını besleyememesi değil, oyunun çok yüksek işlemci gücü istemesi.

Darboğaz tabii ki olur. Ama bu sizin oyun zevkinizi ne kadar etkiler o öznel bir durum. G4560 konudaki işlemciden daha güçlü olmasına rağmen 1050 Ti ile yer yer darboğaz yapmakta. Bu sebeple hiç yapmaz diyemeyiz. Yapar ancak sorun yaşatacak kadar yapmaz. En azından bir oyun için sisteme güncelleme yapma ihtiyacı hissettirmez en basit böyle söylenir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı