i3-4160 ve R5 220 sistem yükseltme önerisi

Auttaja

Femtopat
Daha fazla  
PC özelliklerim:
  • Anakart: Casper Nirvana DESKTOP
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz
  • RAM: 4,00 GB 1600 MHz
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R5 220 1 GB
  • Hard disk: 500 GB

Şu anki PC yaklaşık 8 senelik. Fazla uçuk bir bütçem yok o yüzden sizlerden yardım almak istiyorum. İşlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum ama sizin önerilerinize göre hareket edeceğim. Benim kafamda ekran kartı ve RAM takviyesi var. Sizlerin önerileri neler?

PC özelliklerim:
  • Anakart: Casper Nirvana DESKTOP
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz
  • RAM: 4,00 GB 1600 MHz
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R5 220 1 GB
  • Hard disk: 500 GB

Şu anki PC yaklaşık 8 senelik. Fazla uçuk bir bütçem yok o yüzden sizlerden yardım almak istiyorum. İşlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum ama sizin önerilerinize göre hareket edeceğim. Benim kafamda ekran kartı ve RAM takviyesi var. Sizlerin önerileri neler?
Bütçeyi söylerseniz APU tavsiye ederim.

Hocam aynı marka ve model(MHz, CL) 4 GB RAM ekleme yapabilirsiniz. İşlemci değiştirmenize gerek yok ancak stok Intel fan varsa ekstra bir soğutucu alabilirsiniz. Ekran kartı olarak da kesinlikle GTX 750 Ti alın bu dediklerimi alırsanız şu anki birçok orta seviye oyunu düşük ayarlarda kasma donma olmadan oynarsınız. Ayrıyeten bir de 120 GB SSD alıp Windows'u kurarsanız sistem bayağı bir hızlanır.
Bütçeyi söylerseniz APU tavsiye ederim.
Hocam arkadaş yükseltme yapacakmış yeni bir sistem almayacak.

Hocam aynı marka ve model(MHz, CL) 4 GB RAM ekleme yapabilirsiniz. İşlemci değiştirmenize gerek yok ancak stok Intel fan varsa ekstra bir soğutucu alabilirsiniz. Ekran kartı olarak da kesinlikle GTX 750 Ti alın bu dediklerimi alırsanız şu anki birçok orta seviye oyunu düşük ayarlarda kasma donma olmadan oynarsınız. Ayrıyeten bir de 120 GB SSD alıp Windows'u kurarsanız sistem bayağı bir hızlanır.

Biliyorum hocam. Sadece parası yeterse hiç yükseltmeye ihtiyaç duymaz diye yazdım. Ama yükseltme yapması zorunluysa sizin önerileriniz çok iyi.

Biliyorum hocam. Sadece parası yeterse hiç yükseltmeye ihtiyaç duymaz diye yazdım. Ama yükseltme yapması zorunluysa sizin önerileriniz çok iyi.

Doğru hocam bütçe varsa yeni bir APU sistem almak çok daha doğru olacaktır ancak bütçe yok ise dediğim yükseltmeleri yaparsa performans çok daha artar.

750 ti biraz fazlaya kacıyor . GT 730 veya GT 1030 eklenirse nasıl olur ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı