i3 4160 ve R7 250 sistem düşük performans sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
  • i3-4160
  • R7 250
  • 8 GB RAM
  • H81M-C anakart
Format atayım dedim ve başıma gelmeyen kalmadı. Ne olursunuz acilen yardım edin, 1 haftadır uğraşıyorum.
Sorunum FPS sorunu. Normalde daha yüksek FPS alırken kasmadan oynarken birçok oyunu şimdi neredeyse hiçbirini oynayamıyorum. 30 FPS'i geçmiyor her oyun için. Aklıma gelen tek mantıklı sebep Intel'in ekran kartını kullanıyor olması. Yani AMD ekran kartımı görmüyor diye düşünüyorum. Çok acil yardım lazım arkadaşlar.

Not: Bütün driverlar güncel olarak internet sayfalarından indirildi.

Diğer bir önemli sorunum ise, mikrofonum yine dediğim gibi daha önce yani 1 hafta önce format atmadan önce sorunsuz çalışan mikrofon şimdi çalışmıyor. Bir ara çalıştı, sonra gitti ve böyle aşırı derecede rahatsız edici sesler geldiğini söylüyor arkadaşlarım. Mikrofona vurma sesi gibi, rüzgar sesi gibi. Bunu da yine deneyerek tespit ettim, kabloyu hareket ettirdiğimde o kulak tırmalayıcı ses geliyormuş. Arada sırada durup dururken de onlara gidiyor hiç kıpırdatmadığımda falan. Bu konuya da bi el atarsanız çok sevinirim. En son çare Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum.

Sorun1.jpg Sorun2.jpg Sorun3.jpg Sorun4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar orjinal Steamdan oynadığım oyunlar örnek veriyorum; Hurtworld oynuyorduk bu aralar ETS2 oynuyorduk ETS2 de 70 FPS alırken orta ayarlarda bir format atayım dedim. Şuan 25 30 FPS zor görülüyor. Hurtworld de en düşük ayarlarda oynuyordum 25 30 FPS arası gidip geliyordu. Şuan aldığım FPS 15 felan yani normal değil. Herhangi bir fotoğraf yada bilgi istiyorsanız atabilirim.
Not: Şuan başka bi format daha attım bi önce ki attığımda flashla atmıştım durum anlattığım gibiydi tekrar atayım dedim bugün 2. defa attım ve herhangi bir değişme yok hala aynı.
Acaba AMD ekran kartını görmüyor olabilir mi? Aklıma bu geliyor sürekli
CS:GO da oynardım şimdi onu denedim onda FPS normal direk açıyor ama bu ETS2de felan neden böyle düşüyor anlamadım bir iki oyun daha deniycem
Hitman Absolution da aynı şekilde herhangi bir problem yok oynanıyor.
Arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı