i3 4160 ve R9 285 Tabanlı Sistem GTA 5 Performansı

veliusta38

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir toplama bilgisayar aldım. Özellikleri şöyle, sizce GTA 5 oynanır mı?
  • İşlemci Intel core i3 4160
  • Anakart Asus H81M-C
  • 600 watt güç kaynağı
  • Zalman Z3 Plus kasa
  • Sniper 1600 MHz 8 GB RAM
  • R9 285 casus ekran kartı ve
  • Seagate barracuda 1 TB Harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle kaldırır, kesinlikle oynayabilirsin. Umarım resim yardımcı olmuştur.

req.jpg

Teşekkürler oyunu yükledim ilk başta harikaydı hiç donma yoktu fakat sonraya doğru araba sürerken donuyor arabadan inince normal ama arabada donuyor sizce çözüm nedir?

Sorunu çözdüm beyler eğer sisteminiz yeterli ise kasma varsa düşük FPS'lerde oynuyorsanız örnek hd 7850 gibi kartlarda bilgisayara güzel bir format, ardından hemen chipset yüklüyoruz ve diğer bileşenleri -örnek internet usb 3.0'ları- sonra ekran kart driverlarını indiriyoruz. Bu arada optimizasyon için yapılan driverleri da kurun. Kurduktan sonra hemen bilgisayarım özelliklerden sistem derecelendirmesi yapın. Bilgisayar kendini tanısın test etsin ve artık google chrome, skype vs indirin gta 5 yükleyebilirsiniz. Şuan 15 FPS zor alırken 40 FPS sabit oynuyorum 1080p'de. Virüs , driver sorunların dan olduğunu anlaşıldı. Bir arkadaş böyle çözüm bulmuş ama anlamadım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı