i3 4170, 9600GT sistemde Valorant'ta hangi ayarları yapmak gerekir?

Socket LGA 775

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende NVIDIA GeForce 9600 GT 2048MB (2 GB) ekran kartı+ i3-4170 işlemci var. Bir de 12 GB DDR3 1600 MHz RAM var. Valorant için hangi ayarları yapmam gerekiyor?

9600GT'nin DX11 desteği yok, oyun açılmaz bile normalde. Ya ekran kartı modelini yanlış biliyorsunuz ya da oyunu açacak ayarlar yaptınız sanırsam, ayarlarla da oynamayı tavsiye etmiyorum.

9600GT'nin DX11 desteği yok, oyun açılmaz bile normalde. Ya ekran kartı modelini yanlış biliyorsunuz ya da oyunu açacak ayarlar yaptınız sanırsam, ayarlarla da oynamayı tavsiye etmiyorum.

O zaman ekran kartını çıkarıp dahili grafik kullanmam gerekiyor. HD 4400 DX11 desteği var. Ama çok güçsüz. Başka önerebileceiğiniz oyun var mı?

O zaman ekran kartını çıkarıp dahili grafik kullanmam gerekiyor. HD 4400 DX11 desteği var. Ama çok güçsüz. Başka önerebileceiğiniz oyun var mı?

HD4400'ün de adamakıllı oynatabileceğini sanmam, 9600GT'de eski bir kart, açabileceği oyunlar sınırlı maalesef. Rekabetçi oyun mu istiyorsunuz sadece? LoL ve Minecraft'ı en düşük ayarlarda açacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı