Arkadaşlar merhaba ekran kartım işlemcinin üstündeki ekran kartı modeli de i3-4170 birkaç gündür Valorant'a giremiyorum ekran kartı güncellemelerinin hepsini yaptığım halde birçok kişi artık bu ekran kartının oyunu desteklemediğini söyledi ne yapmam lazım? Ekran kartı alacak durumum yok maalesef yardımcı olabilir misiniz?
Hocam zaten işlemcinin içindeki grafik biriminin kablosunu nasıl sök tak yapılacak merak ediyorum.
Hocam ayrıca Windows kendisi kurmamış Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı demezdi o zaman.
Aygıtların donanım kimliÄi ile aradıÄınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Ãretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliÄi vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Aygıtların donanım kimliÄi ile aradıÄınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Ãretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliÄi vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.