BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2015 #31 Dostum ben sadece öneride bulundum. Alacak olan sensin.
Furkan Çomoğlu Hectopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 153 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #32 BigSmoke dedi: Dostum ben sadece öneride bulundum. Alacak olan sensin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum
BigSmoke dedi: Dostum ben sadece öneride bulundum. Alacak olan sensin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum
BaDeL Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 630 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 22 Temmuz 2015 #33 @Furkan Çomoğlu Bilgisayarda tek başına oynarken sorun olmaz evet ama çoklu oyun için online olmak zorundasın işte orada İ3 ve İ5 farkını hissedersin. Online oyunlarda İ5 daha iyi azda olsa FPS etkisi var.
@Furkan Çomoğlu Bilgisayarda tek başına oynarken sorun olmaz evet ama çoklu oyun için online olmak zorundasın işte orada İ3 ve İ5 farkını hissedersin. Online oyunlarda İ5 daha iyi azda olsa FPS etkisi var.