Gencayx Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #1 Sorum başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar. i3 4170 İle Gtx 970 stabil ve sağlıklı bir şekilde çalışır mı ? @Recep Baltaş abi yardımcı olur musun ? İşin ehli bir kişiden cevap almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2015
Sorum başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar. i3 4170 İle Gtx 970 stabil ve sağlıklı bir şekilde çalışır mı ? @Recep Baltaş abi yardımcı olur musun ? İşin ehli bir kişiden cevap almak istiyorum.
denylord Megapat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 965 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #2 Hayır, yapmaz. Bir de Recep Baltaş kadar diğer Technopat üyelerinde bilgisi var burada. Adam hangi birinizin etiketlediği konuya yetişsin?
Hayır, yapmaz. Bir de Recep Baltaş kadar diğer Technopat üyelerinde bilgisi var burada. Adam hangi birinizin etiketlediği konuya yetişsin?
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #3 eyerki düşük bellek takarsanız olabilir.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #4 GTA 5 gibi işlemci kullanan ve MP oyunlarda sıkıntı çıkarır. En basit örnek; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GTA 5 gibi işlemci kullanan ve MP oyunlarda sıkıntı çıkarır. En basit örnek; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 26 Haziran 2015 #5 Ne tür oyunlar oynayacağınıza bağlı.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Haziran 2015 #6 Ben FX-6300 ile 750 Ti kullanıyorum ve 1080P'de bile darboğaz yaşadığım oluyor GTA V'te. Tahminimce olur. Tabi G3258 bile kullanan arkadaşlar var 970 ile.
Ben FX-6300 ile 750 Ti kullanıyorum ve 1080P'de bile darboğaz yaşadığım oluyor GTA V'te. Tahminimce olur. Tabi G3258 bile kullanan arkadaşlar var 970 ile.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #7 Battlefield ve GTA 5 tarzı işlemciye yüklenen oyunlarda olacaktır. Bunun dışında Far Cry 4 gibi işlemciye yük bindirmeyen oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.
Battlefield ve GTA 5 tarzı işlemciye yüklenen oyunlarda olacaktır. Bunun dışında Far Cry 4 gibi işlemciye yük bindirmeyen oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.
yko34 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 209 26 Haziran 2015 #8 Sakar TV dedi: GTA 5 gibi işlemci kullanan ve MP oyunlarda sıkıntı çıkarır. En basit örnek; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yanlız videodaki CPU ile GPU farklı. 4170 gayet yeterli ve kuvvetli bir işlemci. Sıkıntı yaşamazsınız.
Sakar TV dedi: GTA 5 gibi işlemci kullanan ve MP oyunlarda sıkıntı çıkarır. En basit örnek; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yanlız videodaki CPU ile GPU farklı. 4170 gayet yeterli ve kuvvetli bir işlemci. Sıkıntı yaşamazsınız.
Azz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 1.671 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Mümessil 26 Haziran 2015 #9 SG oyun modunda bir problem olmaz fakat MP girerim derseniz darbogaz ile karşılaşırsınız.
yko34 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 209 26 Haziran 2015 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4170 olmasa bile dediğim gibi. Sorun çıkarmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4170 olmasa bile dediğim gibi. Sorun çıkarmaz.