Merhaba yakın zamanda bilgisayarımda bir sorun keşfettim, pazar gününe kadar sorunsuz çalışan bilgisayarım pazar günü arkadaşlarımla oyun oynamaya çalışırken problem çıkardı, önce Tower unite oynamak istedik oyunun açılması uzun sürdü ve lobi kurarken dahi işlemler aşırı derecede uzun sürdü sonunda oynadık ancak normalde saniyeler içinde gerçekleşen işlemlerin bu kadar uzun sürmesi beni tedirgin etti ayrıca daha sonra CS:GO oynamak istedik yine aynı şekilde normal şartlarda açılması 5-10 saniye arası sürmesi gereken CS:GO'nun açılması 1 dakikaya yakın sürdü ve siyah ekranla birlikte yanıt vermiyor hatası aldım, depolama alanı dolmuştur belki dedim bilgisayarı kapattım ve bugün açıp detaylı temizlik sonrası tekrar denediğimde ise oyunun hiç açılmadığını, ayrıyeten en basit çoğu uygulamanın yavaş yavaş açıldığını gördüm. Sorunun RAM veya işlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizce problem nerede yardımcı olabilir misiniz? ( ayrıca daha önce hiç başıma gelmeyen bazı uygulamaları kullanırken yanıt vermıyor hatası alıyorum örneğin: Steam, Görev Yöneticisi, Denetim Masası, Google vb. )
Sistem: i3-4170 3.70GHz
8 GB DDR3 RAM.
RX560 4 GB.
120GB SSD + 4TB hard disk.
Gigabyte H810M-DS anakart.