i3 4170 Tabanlı Sistem Toplama

700w kalitesiz bir psu almaktansa 550w corsair almak daha mantikli.Hem de 700w gereksinimim yokken.
FSP iyidir onun ucuz olmasının nedeni 80 Plus sertifikasının olması. FSP' nin 80 plus sertifikalı psu'ları oyun sistemlerinde sık kullanılıyor. Bu arada bende sizinle anakartı alacağım siparişini verdim i5 4460 ile P33 anakartı :). Bu arada rami 8 gb yapmanız yararınıza olacaktır günümüzde en az 8 şart.

FSP iyidir onun ucuz olmasının nedeni 80 Plus sertifikasının olması. FSP' nin 80 plus sertifikalı psu'ları oyun sistemlerinde sık kullanılıyor. Bu arada bende sizinle anakartı alacağım siparişini verdim i5 4460 ile P33 anakartı :). Bu arada rami 8 gb yapmanız yararınıza olacaktır günümüzde en az 8 şart.
Ram zaten 8gb sectim ama tek modul bunu 2 tane 4gb yapsam mi diyorum bir de i5 4460 bende dusunmustum fakat 2000tl yi geciyor diye i3 tercih ettim.Monitor de alacagim bi oneriniz var midir fiyati bu sisteme gore olsun

Siz hangi ekran kartini kullanacaksiniz?

Ram zaten 8gb sectim ama tek modul bunu 2 tane 4gb yapsam mi diyorum bir de i5 4460 bende dusunmustum fakat 2000tl yi geciyor diye i3 tercih ettim.Monitor de alacagim bi oneriniz var midir fiyati bu sisteme gore olsun

Siz hangi ekran kartini kullanacaksiniz?
Tek slot 8 veya 2 slot 4 farketmez size kalmış. Monitör olarak herhangi bir 1080P full hd monitör yeterli olur. Benim ekran kartım orta segmentte yer alan bir kart Amd Radeon R7 265.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı