İ3 4170 ve GTX 1050 Ti darboğaz yapar mı?

GhouL

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Normalde 1060 3 GB modelini alıp 2-3 aya DDR4 sisteme geçecektim. Fakat bazı parasal problemlerim çıktı. O yüzden sistemi upgrade yapmayacağım. Ani takılmalar hiç hoşuma gitmeyen bir durumdur. GTX 1060 3GB alıp birazda olsa katlanacaktım sistemi yükselteceğim için ama şuan o dururum maalesef gerçekleşemeyecek. O yüzden 1050 ti alıp şuan ki sistem ile devam edeceğim. Genelde oynadığım oyunlar PUBG, R6, GTA 5, NFS Payback. Bu oyunlarda bu sistem ile yüksek ayarlarda oynayabilir miyim? Ani takılmalar olmadan akıcı bir şekilde oyun oynamak istiyorum.

Son düzenleme:
Ani takılmalar PUBG için farzdır. GTA 5'te de takılmalar ara sıra ufak da olsa yaşanacaktır. Ama ona da katlanırsın diye düşünüyorum. 1060 3GB alma şansın varsa alabilirsin. Darboğaz olacaktır fakat grafik ayarlarını köklersin ve daha iyi grafiklerle oynarsın.

Monitörün 1080P değilse yükü GPU'ya bindirip işi kurtaramazsın. 768P monitör varsa RX 560'dan ötesi gereksiz masraf olacaktır. Monitör 1080P ise işlemci kullanımı yüksek oyunlarda %10 civarı bir darboğaz yaşarsın.

Monitörüm 1080p. Yazdığım oyunlarda başka oyun oynamıyorum.

Ani takılmalar PUBG için farzdır. GTA 5'te de takılmalar ara sıra ufak da olsa yaşanacaktır. Ama ona da katlanırsın diye düşünüyorum. 1060 3GB alma şansın varsa alabilirsin. Darboğaz olacaktır fakat grafik ayarlarını köklersin ve daha iyi grafiklerle oynarsın.

1050ti bile alsam sistem yükseltme farz mı diyorsun.

Yok denilecek kadar az darboğaz olur. Belki hiç olmaz. Normalde ekran kartı yüzünden takılma olmaz.

Ancak PUBG 8 GB RAM'de ani takılmalar yapabilir. (RAM kullanımı fazla olacağı için)

Kaç GB RAM'e sahipsiniz?

1050ti bile alsam sistem yükseltme farz mı diyorsun.
Yani PUBG'de takılma olur demek istiyorum. Gerçi yeni bir güncelleme yayınlandı Nvidia kartlar için. 1050Ti ile şuan gayet iyi performans alırsın. Elindeyse 1060 3 GB alabilirsin. Grafikleri yükseltirsin darboğaz dahi olsa daha iyi grafiklerle aynı FPS'te oynarsın 1050Ti'a göre.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı