Monitörü daha almadım ama büyük ihitmal 1366*768 oynayacağım.Sistemde monitör göremiyorum. Sahip olduğunuz başka bir monitör var sanırım. Monitörünüzün çözünürlüğü nedir?
Benim gibi 1360x768'e yakın bir çözünürlükte oynayacaksanız Ultra'da oynayabilirsiniz. Ancak 1080P'de hayır.
Evet bende zaten bu fiyattaki bir sistemden ultrada açmasını beklemiyorum. Ama sizinde düşüncenizi öğrenmek için sordum. Kasayı da cooler master almayı düşünüyorum. Sisteme birkaç ay içerisinde 4 gb daha ram ekleyeceğim.1400 TL'lik sistemle tabii ki GTA 5'i Ultra'da açamazsın. Biraz gerçekçi ol.
RAM'i 8 GB yapacaksın. Firsby kasaya da sistem teslim edilmez. Daha iyi bir kasa al. O zaman GTA 5'i oynayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.