i3 4170 ve GTX 960'lı Sisteme PSU Tavsiyesi

Senin yazdığın psu yu bilmiyorum ayrıca verimliliği %70 miş. Onun yerine 135 tlye xigmateg x-calibra 500watt var. Mobildeyim link atamadım. Vatanda var ama bir bakarsın.

Dostum bilemiyorum yukarıda seçtiğin parçalar 1. Sınıf bunları 2. Sınıf bir psu ya emanet etmiş olacaksın. Belki 10 yıl sorunsuz kullanacaksın ama belkide 2 yıl sonra psunu yada pc nin herhangibir parçasını değiştirmek zorunda kalacaksın.(elektriksel bir arızadan dolayı) Riski azaltmak için marka almak daha mantıklı. Seçim senin.

Dostum bilemiyorum yukarıda seçtiğin parçalar 1. Sınıf bunları 2. Sınıf bir psu ya emanet etmiş olacaksın. Belki 10 yıl sorunsuz kullanacaksın ama belkide 2 yıl sonra psunu yada pc nin herhangibir parçasını değiştirmek zorunda kalacaksın.(elektriksel bir arızadan dolayı) Riski azaltmak için marka almak daha mantıklı. Seçim senin.
Anladım . İlgin için teşekkür ederim .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı