Şapka için ayrı gümrük vergisi ödenir mi?

Speezy

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar şapka alacağım ama böyle bir durum var. Acaba vergi ödemem gerekir mi? Ödersem ne kadar ve nasıl öderim ya da ürün bana gelir mi? Gümrükte takılma olayı var mı?

asmıdas.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar şapka alacağım ama böyle bir durum var. Acaba vergi ödemem gerekir mi? Ödersem ne kadar ve nasıl öderim ya da ürün bana gelir mi? Gümrükte takılma olayı var mı?

Eki Görüntüle 2593196
Iban at ekibi sana gümrükte 29€ sınır koyuyor.
Sen gidip 45.35 POUND alıyorsun.

1 Pound = 1.134 Euro şu ara.
45.35 x 1.134 = sonuç, bana vergi ver. Bedavaya geliyorsa tabi, bedavaya gelmiyorsa ürün gönderme bedelini de ekleyip çarpacaksın.

Ürün Türkiye'ye giriş yapar, gümrük memuru bakar, kuralları olan vergi miktarının yanına biraz da kafasından ekler, %25 civarı bir vergi çıkartır, onu da toplama eklersin.

IBAN at ekibi sana gümrükte 29€ sınır koyuyor.
Sen gidip 45.35 pound alıyorsun.

1 pound = 1.134 euro şu ara.
45.35 X 1.134 = sonuç, bana vergi ver. Bedavaya geliyorsa tabii, bedavaya gelmiyorsa ürün gönderme bedelini de ekleyip çarpacaksın.

Ürün Türkiye'ye giriş yapar, gümrük memuru bakar, kuralları olan vergi miktarının yanına biraz da kafasından ekler, %25 civarı bir vergi çıkartır, onu da toplama eklersin.

Teşekkürler dostlar bu konulara pek hakim değilim öğrenmiş oldum. Saçmalıklar dolu kanunlar...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı