R7 265 yerine GTX 750 Tİ alın. Hem daha performanslı. Hemde daha güncel mimarisi var. Güç tüketiminden bahsetmiyorum bile. Onun dışında sistemin güzel. Hayırlı olsun.
R7 265 yerine GTX 750 Tİ alın. Hem daha performanslı. Hemde daha güncel mimarisi var. Güç tüketiminden bahsetmiyorum bile. Onun dışında sistemin güzel. Hayırlı olsun.
Evet iki kartında DX12 desteği olacak diye bir haber okumuştum.R7 265 daha üstün performans veriyor olabilir. Ama GTX 750 ti çok daha güncel bir kart. Ve nvida birçok oyunda avantaj sağlıyor kartlarına. Ha illa R7 265 alıcam diyorsan, sapphire modelini almamanı herkes gibi bende öneriyorum.
Çok kararsız kaldım ilk başta GTX 750ti düşünüyordum. Sonradan R7 265 daha fazla performans vereceği için onu almayı tercih ettim. Sapphire markasını almayı düşünüyorum çünkü; kullanan arkadaşım var ve hiç sorunlu değil.
Ben bilgisayarımda çoğunlukla CSGO ve BF4 oynayacağım belki GTA5 i indirip bitirebilirim arada online oynarım video izlerim facebook da falan gezerim yaptığım şeyler böyle bazen yeni çıkan oyunları oynarım sizce hangi kartı tercih etmeliyim ? Ve iki karttan birini aldıktan sonra birşey almayı düşünmüyorum beni en uzun süre götürebilecek ekran kartı hangisidir ?
Aynen haklısın R7 265 daha iyi. Hatta R7 260x bile Gtx 750ti dan daha iyi neden onu önerdiler anlamadım hala @pccandır üstte attığım ekran kartı VGA yazıyor o ne anlamadım biliyorsan söyleyebilir misin?