i3 4170 ve R7 265 Tabanlı Sistem Toplama

39896

Megapat
Makaleler
8
Merhaba arkadaşlar, bütçe 2000 TL sistem aşşağıdaki şekilde :
KASA-R7.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 265 yerine GTX 750 Tİ alın. Hem daha performanslı. Hemde daha güncel mimarisi var. Güç tüketiminden bahsetmiyorum bile. Onun dışında sistemin güzel. Hayırlı olsun.

Performans olarak R7 265>Gtx 750ti

GTX 750ti vs R7 265 kartları DX12 destekliyor mu ?
Evet iki kartında DX12 desteği olacak diye bir haber okumuştum.R7 265 daha üstün performans veriyor olabilir. Ama GTX 750 ti çok daha güncel bir kart. Ve nvida birçok oyunda avantaj sağlıyor kartlarına. Ha illa R7 265 alıcam diyorsan, sapphire modelini almamanı herkes gibi bende öneriyorum.

Çok kararsız kaldım ilk başta GTX 750ti düşünüyordum. Sonradan R7 265 daha fazla performans vereceği için onu almayı tercih ettim. Sapphire markasını almayı düşünüyorum çünkü; kullanan arkadaşım var ve hiç sorunlu değil.

i3 4170 ve 750 Ti almanızı öneririm. Ayrıca MSI ve ASUS markalarından şaşmayın. Eğer R7 265 tercih edicekseniz ASUS modelini tercih edin.

Ben bilgisayarımda çoğunlukla CSGO ve BF4 oynayacağım belki GTA5 i indirip bitirebilirim arada online oynarım video izlerim facebook da falan gezerim yaptığım şeyler böyle bazen yeni çıkan oyunları oynarım sizce hangi kartı tercih etmeliyim ? Ve iki karttan birini aldıktan sonra birşey almayı düşünmüyorum beni en uzun süre götürebilecek ekran kartı hangisidir ?

@Silva R7 265 in her konuda üstün olduğunu düşünüyorum GTX 750ti dan. R7 265 seçtim fakat sitede sadece bu var ;
http://www.sinerji.gen.tr/asus-vga-r7265-dc2-2-gb-256bit-gddr5-16x-pmu54460
bu ekran kartında VGA yazıyor ama özelliklere bakınca çıkışlarında DVI ve HDMI var nasıl birşey bu ?

Aynen haklısın R7 265 daha iyi. Hatta R7 260x bile Gtx 750ti dan daha iyi neden onu önerdiler anlamadım hala :D @pccandır üstte attığım ekran kartı VGA yazıyor o ne anlamadım biliyorsan söyleyebilir misin?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı