Pencereli modelin görsellikten başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Peki WD nasıl 4 lira daha ucuz, WD Blue.HDD yi Seagate barracuda ve Kasa olarak pencereli modelini alın pek bir fiyat farkı yok.
Fark etmez ikisinide seçebilirsin.Pencereli modelin görsellikten başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Peki WD nasıl 4 lira daha ucuz, WD Blue.
Aslında zalman alacaktım fakat iki 12v kanalı olduğundan tercih etmedimSistem güzel olmuş, Hdd'yi Wd Blue , güç kaynağını Zalman 500-le öneririm. Birde eğer fps olarak denk kartlarsa düşük güç tüketimi + daha iyi yazılım avantajı ile Msı Gtx750Ti Twin Frozr Gaming alın ( Vatanda indirimde 460 TL )
Tek modül tercihim, ileride 8 lik daha eklemek için, görüşleriniz için teşekkürler. Kasayla alakalı olarak fanları nasıl? Kaç fan geliyor? Mavi led fan mevcut mu?mATX bir anakartınız var o kasa yerine zalman T serisinden bir kasa seçin derim hem daha az yer kaplar hemde seçtiğiniz kasadan daha şık durur. Seçtiğiniz kasadan kullandım daha önce sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim. Sisteminiz gayet güzel forumda bir iki kişiye çok benzerini önerdim hatta.
Birde şunu ekleyeyim belleğinizin CL değeri10 onun yerine Corsair 2x4 8GB 1600Mhz DDR3 CL9 CMZ8GX3M2A1600C9 182,39 TL bunu ekleyebilirsiniz CL9 değerli.
Benim aldığım hepsiburadadan ledsiz fanlı modeli idi arka egzoz fanı ve ön tarafta 1 fanla gelmişti.Kasayla alakalı olarak fanları nasıl? Kaç fan geliyor? Mavi led fan mevcut mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.