i3 4170 Windows 11 kurulur mu?

Tiny11 kurun hocam 8 GB diskiniz olsa bile çalışır. Ekran kartın varsa marka model söylersen ona göre daha detaylı yorum yaparım.

Stabil olmaz tamam işlemcisi inanılmaz kötü denmez en azından bir i3 550 değil ama RAM 4 hocam 8 olsa bir denesin derdik tiny 11'i.

2. Bilgisayarımın işlemcisi aynı sayılır (i3-4160) sonucu ben de çok merak ediyorum. 8gb ram 240 gb ssd ile win 10’u aşırı stabil kullanıyorum.

Hocam 4 GB RAM ile Windows 11 de ciddi sorun yaşarsınız. Her ne kadar minimum sistem gereksinimi olarak 4 GB yazsa dahi sorun yaşarsınız. Ben kendim test ettim.
Boşta hiçbir arka plan uygulaması çalışmıyor iken 3.2 GB RAM kullanıyordu. Zaten 2 adet Chrome sekmesi açarsanız bilgisayar takılıyor veya mavi ekran hatası veriyor.

Hocam ben bugün yükeldim 5 Chrome sekmesi ve Outlook New uygulaması açıktı hiç kasmadan açıldı ve sorun çıkartmadı.
Bir de hocam Windows 11 en az kasması için hangi ayarları yapmalıyım.
Sizce Windows 10'a geri dönmeli miyim?
PC'de oyun oynamıyorum günlük sunu işleri falan.

Son düzenleme:
Hocam ben bugün yükeldim 5 Chrome sekmesi ve Outlook New uygulaması açıktı hiç kasmadan açıldı ve sorun çıkartmadı.
Bir de hocam Windows 11 en az kasması için hangi ayarları yapmalıyım.
Sizce Windows 10'a geri dönmeli miyim?
PC'de oyun oynamıyorum günlük sunu işleri falan.

Ben 21H2 zamanında yükleyip bu tecrübeler sahip olmuştum.
Benim size tavsiyem o bilgisayarda 2025e kadar Windows 10'da kalmanızdır. Ardından ufak bir 4 GB RAM takviyesi ile Windows 11 rahatça kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı