i3 5005U düşük FPS sorunu

Onur9898

Femtopat
Merhabalar normalde ailede abim bilgisayardan çok anlar ancak meşgul olduğu için söyleyemedik kardeşime bir dizüstü bilgisayar aldık 4700 TL'ye HP marka i3 5005U 4 GB RAM 128 GB SSD Intel HD Graphics yazıyor. Kardeşim görünüşünü beğendi bende beğendim bu kadar para verdiğimize değer kasmaz herhalde dedim ama CS:GO'da aşırı derecede kasıyor zaten kardeşime CS:GO Valorant gibi oyunlar için aldık ama 60 FPS zor görüyor yazılımsal bir sorun mu var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok büyük kazık yemişsiniz, abinizle birlikte aldıysanız abiniz bilgisayarın b'sinden bile anlamıyordur. i3 5005u 2 ghz frekansa 2 çekirdeğe sahip çok zayıf bir işlemcidir, intel hd graphics ise işlemcinize gömülü olan sadece görüntü vermeye yarayacak bir grafik birimidir, yazılımsal sorun yok, sorun donanımınızda çünkü çok kötü bir bilgisayarı 4700 liraya almışsınız. Yani bu kadar kötü bilgisayarı 4700TL'ye satanı bulabilmek bile bir başarı.

Çok büyük kazık yemişsiniz, abinizle birlikte aldıysanız abiniz bilgisayarın b'sinden bile anlamıyordur. i3 5005u 2 ghz frekansa 2 çekirdeğe sahip çok zayıf bir işlemcidir, intel hd graphics ise işlemcinize gömülü olan sadece görüntü vermeye yarayacak bir grafik birimidir, yazılımsal sorun yok, sorun donanımınızda çünkü çok kötü bir bilgisayarı 4700 liraya almışsınız. Yani bu kadar kötü bilgisayarı 4700TL'ye satanı bulabilmek bile bir başarı.
Maalesef arkadaşıma tamamen katılıyorum. İade edebiliyorsanız koşarak iade etmeye gidin
adam son kaldı hepsi satıldı falan dedi 5000 dedi pazarlık falan yaptık 4700 e indirdi bu bilgisayardan hiç birşey mi olmaz o kadar kötü mü ?

Bu bilgisayarı bile pazarlıkla 4.5 e kadar inip satmayı düşünüyorum kaldı ki o bilgisayar bunun yanından bile geçemez

Hocam kavga vs. ettim bu sabah şimdi şarj ediyorum laptobu olunca götüreceğim bi bakayım diyor saten çok düşük fps alıyor iade etmeye çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı