i3 5005U Intel HD Graphics 5500 ETS 2 düşük FPS

Daniel

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. ETS 2 satın aldım kurdum oyunu açtım fakat ayarlar en düşükte olmasına rağmen bayağı kasıyor.
Sistemim: Intel Core i3 5005U 2.00GHz 4 CPU, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics 5500 (128 VRAM)
Temp %temp% gibi klasörleri temizledim grafik ayarlarından ETS'ye yüksek performansı verdim oyun modunu açtım vs. ama düzelmedi başka yapabileceğim bir şey yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi günler. ETS 2 satın aldım kurdum oyunu açtım fakat ayarlar en düşükte olmasına rağmen bayağı kasıyor.
Sistemim: Intel Core i3 5005U 2.00GHz 4 CPU, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics 5500 (128 VRAM)
Temp %temp% gibi klasörleri temizledim grafik ayarlarından ETS'ye yüksek performansı verdim oyun modunu açtım vs. ama düzelmedi başka yapabileceğim bir şey yok mu?
Sürücülerin güncel mi ?

Sanada; intel dahili grafiklerden pek bişey bekleme böyle oyunlar oynayacaksan en ucuz r7 serisi bişey al(ekran kartı)
Anladım sorum FPS arttıracak bir uygulama kullansam FPS'mde 5-10 FPS artış olur mu? Olursa hangi FPS booster uygulamayı kullanmalıyım
Anladım sorum FPS arttıracak bir uygulama kullansam FPS'mde 5-10 FPS artış olur mu? Olursa hangi FPS booster uygulamayı kullanmalıyım

Unlostun FPS artış videosuna bakabilirsin benim çok işime yaramıştı booster önermem

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı