Hocam Madem Oynuyorsunuz bi sorum var oyun sarıyor değilmi ben izlerken çok eğlendim okul flnda var atıcan 3 tane el 20dk dan süper rank kasma fln dar var P2W de değilse daha ne olsun hem sistem dostu yani
SSD Alırsam Komple Sıfırlıcam SSD YE Kurucam Şimdilik Dİyorum
Sarıyor hocam eğlenceli.Oyun kolu ile oynadığınızda daha da eğlenceli.Bende kol yoktu satın aldım şuan oyun daha keyifli.Keyfinize bakın akıcı şekilde oynarsınız
Sarıyor hocam eğlenceli.Oyun kolu ile oynadığınızda daha da eğlenceli.Bende kol yoktu satın aldım şuan oyun daha keyifli.Keyfinize bakın akıcı şekilde oynarsınız
Akıcı İse +60FPS O Fps Yi +90 Yapıp Bir Tane GamePad alıp Yıl Boyunca Oynayacağım galiba öyle bir plan yaptım
beraber oynamak isterim ama fantazi takım olmadan
Akıcı İse +60FPS O Fps Yi +90 Yapıp Bir Tane GamePad alıp Yıl Boyunca Oynayacağım galiba öyle bir plan yaptım
Hem Sistem'e Parça Alıp Hemde GamePad Alamam galiba Yani Alırımda Aslında
Okul İçin Minimum Bi 500TL Gidicek + Yeni Ev Fln. Yoksa Alırdım 1 2 Hafta Klavye Oynarım
Hem Sistem'e Parça Alıp Hemde GamePad Alamam galiba Yani Alırımda Aslında
Okul İçin Minimum Bi 500TL Gidicek + Yeni Ev Fln. Yoksa Alırdım 1 2 Hafta Klavye Oynarım
Hem Sistem'e parça alıp hemde gamepad alamam galiba yani alırımda aslında.
Okul için minimum bir 500TL gidecek + yeni ev fln. Yoksa alırdım 1 2 hafta klavye oynarım.