i3 5005U ve R5 M330 laptop kasma sorunu

disstomaraşlı

Decapat
Ben yeni bilgisayar aldım 2800 TL fiyatında. İlk başlarda çok memnundum. Hardiskinde sorun oldu garantiye gönderdim, garantiden geldi 2 hafta sonra bilgisayarım aşırı kasıyor. Sağ tık yapıp yenileye bastığımda bile 3-5 saniye bekliyorum. Sizce sorun nedir?
Sistem Özellikleri;
  • Intel i3-5005U CPU 2.00GHz
  • 4GB RAM
  • AMD Radeon R5 M330 2GB ekran kartı
  • Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir virüs taraması yap ve ya görev yöneticisinden arka planda işlemcini yoran gereksiz uygulamaları kapat harddiskini bir test et belki hala sıkıntısı vardır hiç olmadı bir format atıp temiz kurulum yap.Umarım bir sıkıntısı kalmaz. (Dipnot: yahu r5 m330'lu bilgisayarı 2 sene önce 1500 TL ye almıştım ne ara bu kadar arttı fiyatlar inanılır gibi değil)

Virüs taramasına koydum şuanda inşallah virüs vardır da temizlenir kurtulurum diye umuyordum.Şöyle bi detay daha vereyim garantiden önce aşırı memnundum garantiden sonra böyle oldu garantiden şüpheleniyorum ben.

Dostum benimde bilgisayarım ilk 2 senesi boyunca tek sıkıntı çıkmadan kullandım 2. seneden sonra garantinin bitmesine yakın sıkıntılar baş gösterdi yukarıda söylediklerimi yaptım şuan iyi bilgisayar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…