safakuyanikk
Hectopat
Bu işlemciye en iyi performans için takılabilicek darboğaz yapmayacak en iyi ekran kartı nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence işlemci için şu an kullandığınız GTX 560 kart yeterli. Neden değiştirme gereği duyuyorsunuz?Bu işlemciye en iyi performans için takılabilicek darboğaz yapmayacak en iyi ekran kartı nedir?
Daha iyi bir performans istiyorum şuan son grafik 80 100 arası oluyor lol de bana 150 200 fps lazım.Bence işlemci için şu an kullandığınız GTX 560 kart yeterli. Neden değiştirme gereği duyuyorsunuz?
O işlemci çoğu yüksek karta dar boğaz yapacaktır. Değiştirmek için işlemci değiştirmelisin.Daha iyi bir performans istiyorum şuan son grafik 80 100 arası oluyor lol de bana 150 200 fps lazım.
i7 1.nesile kadar destekliyor anakartım.O işlemci çoğu yüksek karta dar boğaz yapacaktır. Değiştirmek için işlemci değiştirmelisin.
LOL zaten çözünürlük en yüksek grafikler en alçak şekilde oynanmıyor mu ? Sistemin çoğu oyunda 1024x768 çözünürlükte sana güzel FPS değerleri verir. Arkadaşında dediği gibi eğer daha iyi performans istiyorsan sistem tümden değişmeli.Daha iyi bir performans istiyorum şuan son grafik 80 100 arası oluyor lol de bana 150 200 fps lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.