i3 530 sistem birden bire kilitleniyor

HuseyinAltns

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
6 GB 1333MHz / 4+2
SSD veya HDD modeli
Hi-Level 128 GB SSD / Seagate 500 GB HDD
Ekran kartı
GT 1030 / 2 GB
Anakart
INTEL H55
İşlemci
İ3 530
Herkese merhaba,
Benim problemim bilgisayarım belli bir zamandan sonra hatta bazen uzun bazen kısa vakitlerde kilitleniyor ve bu anlamsızca oluyor işlemcimin ve ekran kartımın sıcaklık değerlerine baktığımızda ise.

1.png

2.png

Sıcaklıklar bu şekilde ve bu şekilde iken kilitleniyor aynı zamanda klavye mouse tamamen ışıkları kesiliyor, güçleri kesiliyor ve kasanın güç düğmesi reset düğmesi bile çalışmıyor. Güç kaynağının güç tuşunu kapatıp açtığımda tekrardan açabiliyorum bilgisayarı. Tuhaf yani anlam veremedim. Çözümü olan yardım edebilecek olan varsa çok makbule geçer teşekkürler. :)

Bilgisayar özellikleri:
Anakart: Intel h55.
RAM: 6 GB 4+2
İşlemci: i3 530.
Ekran kartı: GT 1030 2 GB.
Güç kaynağı: Vs450.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Benim problemim bilgisayarım belli bir zamandan sonra hatta bazen uzun bazen kısa vakitlerde kilitleniyor ve bu anlamsızca oluyor işlemcimin ve ekran kartımın sıcaklık değerlerine baktığımızda ise.

Eki Görüntüle 1426757

Eki Görüntüle 1426760

Sıcaklıklar bu şekilde ve bu şekilde iken kilitleniyor aynı zamanda klavye mouse tamamen ışıkları kesiliyor, güçleri kesiliyor ve kasanın güç düğmesi reset düğmesi bile çalışmıyor. Güç kaynağının güç tuşunu kapatıp açtığımda tekrardan açabiliyorum bilgisayarı. Tuhaf yani anlam veremedim. Çözümü olan yardım edebilecek olan varsa çok makbule geçer teşekkürler. :)

Bilgisayar özellikleri:
Anakart: Intel h55.
RAM: 6 GB 4+2
İşlemci: i3 530.
Ekran kartı: GT 1030 2 GB.
Güç kaynağı: Vs450.
Sıcaklıklar boşta ise i3-530 için çok yüksek.

GT 1030 için normal. İşlemci soğutucusu nedir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı